• Welkom op het sportpark!

    Zaterdag 4 september was het dan eindelijk weer zo ver. Na een hele lange voetballoze periode rolde om kwart voor 9 de bal weer voor het eerst in een officiële wedstrijd. Spelers en speelsters, vrijwilligers én publiek genoten weer van het prachtige spelletje op de groene grasmat.

    Met zijn allen hebben we hier lang naar uit gekeken. Ook al hebben we nog te maken met de coronaregels. We zijn weer welkom op sportpark Heidepark! De basisregels kan iedereen wel dromen en gelden ook op ons sportpark. Was vaak je handen. Houd 1,5 meter afstand (met uitzondering tijdens wedstrijden en training). Blijf thuis bij klachten en zorg voor voldoende frisse lucht.

    Bij thuiswedstrijden van het eerste elftal zal de koffie en thee voor supporters verkrijgbaar zijn in de oliebollenkraam, die staat tussen de kleedkamergebouwen en bij het beachveld. Zo willen we drukte voorkomen en hebben we een betere spreiding op het sportpark.

    Achter de schermen hebben bestuur en commissies veel werk verzet om de start van het voetbalseizoen weer mogelijk te maken. Heel veel dank aan allen die hieraan meegeholpen hebben! 

    vv Lemelerveld doet een nadrukkelijk beroep op de verantwoordelijkheid van alle leden en supporters; houd je zoveel mogelijk aan de geldende maatregelen. Samen zorgen we dat de bal weer veilig kan rollen. Graag tot ziens op het sportpark.