• vv Lemelerveld heeft nieuwe penningmeester gevonden

22 mei 2020
  • Met ingang van het seizoen 2020-2021 is Jelle de Haan bereid om de functie van penningmeester op zich te nemen bij de vv Lemelerveld. Jelle is werkzaam als Financial Controller bij energieconcern ENGIE en heeft zijn opleiding genoten aan Windesheim en Nyenrode Business University. Na het succesvol afronden van zijn studie dacht hij na over de vacature van penningmeester. Na een goed gesprek was hij een dag later er wel uit. Jelle wil het penningmeesterschap bij de vv Lemelerveld oppakken.

Tijdens het huidige seizoen heeft Alfred Hulsman de honneurs nog waar genomen, nadat hij in de laatste ledenvergadering, in november 2019 afscheid had genomen in het bestuur als penningmeester.

In het kader van bestuurlijke vernieuwing, waar het bestuur mee bezig is geweest, is naar de bestuursstructuur gekeken en is er naar toe gewerkt om taken kleiner en overzichtelijker te maken. Een wens tijdens dat proces was het instellen van een financiële commissie met de penningmeester aan het roer. De financiële commissie gaat de penningmeester ondersteunen. Een aantal financiële taken, zoals o.a. contributie en facturatie worden verdeeld over meerdere personen. Anita Spijker zal de contributie voor haar rekening nemen. Voor nog openstaande taken wordt nog naar een invulling gezocht. De contributie inning wordt m.i.v. het nieuwe seizoen per kwartaal van de rekening geïncasseerd op de 20e van de maanden juli, oktober, januari en april.

De officiële voordracht van Jelle door het bestuur voor de functie van penningmeester zal aan de leden worden voorgelegd op de ledenvergadering d.d. 16 november 2020. Rekening houdend met deze belangrijke functie zal de komende maanden gebruikt worden om de overdracht van Alfred naar Jelle in gang te zetten.

Het bestuur van vv Lemelerveld is blij dat Jelle en Anita deze belangrijke functies op zich willen nemen en wensen hen hierbij veel plezier en succes.