• Het sportseizoen is helaas voor niemand verlopen zoals we zouden willen. Dit kwam door alle maatregelen waar we ons als vereniging aan moesten en ook nog zullen houden. We hebben ons samen met jullie door een zware periode heengeslagen en hopen erop dat we onze sportkantine binnenkort weer kunnen openen.

    Sport is niet hetzelfde zonder de gezelligheid eromheen. Voor het sporten een kop koffie, fris of een broodje. Supporters die na al het juichen van hun welverdiende hapje en drankje genieten. Maar vooral toch wel het gezellig blijven plakken na het sporten in de kantine met wat fris of een borrel. Wij kijken weer uit naar een bruisende volle kantine, samen met jullie. Hier hebben we ook kantine vrijwilligers voor nodig om achter de bar te staan. Helaas hebben we op dit moment niet voldoende mensen, daarom zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te helpen in de kantine

    Lijkt het jou leuk om in een team of met een vriend of vriendin te helpen in de kantine, laat het ons weten!  De kantine kunnen we dan ook alleen openhouden samen met jullie.
     
    Je kunt je aanmelden door te mailen naar kantine@vvlemelerveld.nl.
    Alle hulp is welkom, samen maken we onze kantine gezellig!