• A.s. zondag komt het Hengelose ATC 65 naar het Heidepark. Dat zal in ieder geval in competitieverband de laatste keer zijn want net als BWO en SDC 12 maakt ATC 65 volgend seizoen de algehele overstap naar het zaterdagvoetbal. Die zaterdagtak is nu al met 8 seniorenteams en twee damesteams  leidend bij ATC 65. Het 1e elftal komt uit in de zaterdag 3e klasse D. Voor degene die het interesseert: ATC staat voor a triginta conditum. Een mooie naam maar betekent letterlijk  uit het latijn: Uit dertig ontstaan. Ze waren destijds met zijn dertigen om de sportvereniging ATC 65 op te richten. Bij ATC 65  vertrokken Shaien Sediqi (HSC ’21) en Kevin van den Brug (NEO). Van de Brug scoorde op het Heidepark in de vorige ontmoeting nog twee keer waardoor er met 1-2 werd verloren. De Hengeloers  staan  bekend als een frank en vrij spelende ploeg waar Lemelerveld een flinke dosis werklust tegenover zal moeten  stellen !  ATC 65 ging in de eerste wedstrijd van deze competitie met 2-1 onderuit  bij promovendus Reutum maar thuis tegen Vorden was het binnen het half uur 3-0. Vermeld moet worden dat Vorden een aantal keren paal en lat  raakte,  niet wist te scoren, maar minimaal gelijkwaardig was. Bon Boys uit Haaksbergen is de enige ploeg uit de 2e klasse I dat nog zonder puntverlies is. Na een competitiestart met twee gelijke spelen zal Lemelerveld volle bak moeten gaan  voor de eerste overwinning.  We rekenen weer op onze  trouwe aanhang!

Aanvang zondagmiddag is 14.00 uur.

Dames 1

Waarom wel een korte voorbeschouwing van het eerste elftal van de mannen en niet van Vrouwen 1 was onlangs een vraag. Het succes van de Oranje leeuwinnen heeft heel veel meiden enthousiast gemaakt voor het voetbal. Sinds dit seizoen spelen er weer twee damesteams op de zondag. Dat was eind jaren ‘80  voor het laatst. Overigens was er al in 1974 een vrouwen afdeling bij de vv Lemelerveld. De huidige lichting staat onder leiding van Ceedet Schol en Rik Diepman. Het team bestaat uit een aantal ervaren speelsters en jeugdig talent. Na het kampioenschap van het afgelopen seizoen komt het nu uit  in de 3e klasse. Voor de uitwedstrijden moet  behoorlijk gereisd worden, meest naar Twente en de Achterhoek. Zo ook a.s. zondag als de dames op bezoek gaan bij sv Grol in Groenlo. Grol verloor de  eerste twee wedstrijden, Lemelerveld won met 4-1 van Eibergen en zal alles in het werk stellen daar een goed gevolg aan te geven. Aanvang in Groenlo is 11.30 uur