• Lemelerveld –Reutum

  A.s zondagmiddag is het erop of eronder voor Lemelerveld. Deze week, waar alles in het teken staat van oranje,  zou een overwinning van de oranje witte formatie een enorme opsteker zijn om van die vervelende twaalfde plek af te komen.

  Tegenstander vv Reutum dacht twee weken geleden, na de verrassende 1-0 overwinning op kampioenskandidaat  Bon Boys, zich nagenoeg veilig te hebben gespeeld. Echter, na de nederlaag bij de vv Vorden afgelopen zondag, is er toch wat onzekerheid ingeslopen bij de Reutummers.
  Voor wie ruimschoots tijd heeft en geïnteresseerd is kan op de site van vv Reutum het zeer uitgebreide wedstrijdverslag lezen van de wedstrijd tegen vv Vorden.  

  Lemelerveld coach Kloosterman kon leven met de 2-1 nederlaag tegen Stevo afgelopen zondag. De ploeg uit Geesteren is op eigen veld moeilijk te kloppen zo ondervond ook vv Reutum dat bij Stevo met dezelfde cijfers verloor.  Net als aan kop van de ranglijst is het ook onderin de 2e klasse I spannend. Met 22 punten staan AZC, vv Vorden, Witkampers en Lemelerveld op gelijke hoogte al moeten Vorden en AZC nog een helft inhalen bij een 1-0 stand voor AZC. Die helft  wordt op 7 mei gespeeld. Naast het thuisduel tegen Reutum gaat Lemelerveld nog op bezoek bij vv Vorden ( 14 mei), Bon Boys (21 mei) en afsluitend tuis tegen Witkampers ( 29 mei)!
  Op het Heidepark zal het zondag een duel op het scherpst van de snede worden en zal de negatieve balans van de thuiswedstrijden doorbroken moeten worden!

  Laat ons sportpark aanstaande zondag Oranje kleuren met alles wat is over gebleven van Koningsdag om onze jongens te  ondersteunen!

  De aftrap onder leiding van scheidsrechter Patrick Baardman is 14.00 uur.

  ………………………………………………………………………………………………………………

  Hoeve Vooruit Vr 1 – Lemelerveld Vr 1

  Zondagochtend reizen de Lemelerveldse  meiden naar Sint Isidorushoeve, een dorpje vlakbij Haaksbergen. In het thuisduel hadden de Lemelerveldse meiden een enorm probleem om de veertigjarige doelvrouwe van Hoeve V te kloppen. Ondanks de legio doelkansen voor Lemelerveld moest ze vlak voor tijd toch één keer de bal uit het net halen! Kampioen worden zit er niet meer voor de meiden van Dennis Diepman en Ceedet Schol.  Mogelijk zit er nog een periodetitel in het vat wanneer de resterende drie wedstrijden gewonnen worden!

  Op sportpark ‘t Meuken aan de Beckummerweg 11 wordt om 11.30 uur afgetrapt!