• Lemelerveld thuis tegen Bon Boys,

  Het duel uit bij Witkampers werd afgelopen zondag afgelast vanwege de gesteldheid van het veld. De wedstrijd staat nu op het programma voor  zondag 26 februari en gelukkig niet in het carnavalsweekend van 18-19 februari!
  Het hoofdveld van het Heidepark  ligt er, na het grondige bladruimen en egaliseerwerk door medewerkers van de gemeente Dalfsen, weer schoon bij. De zware machines hebben deze week echter her en der flinke sporen achter gelaten. Hopelijk hebben de spelers er komend weekend niet al te veel hinder van.

  A.s zondag komt Bon Boys naar het Heidepark. De  club uit Haaksbergen verloor afgelopen zondag de koppositie aan ATC ’65  door  thuis verrassend gelijk te spelen tegen Suryoye. De ambitieuze Twentse club en “kleine broertje” van HSC ’21 was afgelopen seizoen dicht bij promotie naar de 1e klasse maar werd in de halve finale van de nacompetitie uitgeschakeld door het Hengelose Achilles 12.

  Bon Boys wil graag naar de 1e klasse en is ook dit seizoen weer uitstekend op dreef. Tot afgelopen zondag was Bon Boys de trotse koploper in de 2e klasse 1. De 1e periodetitel ging echter naar  ATC 65 dat het inhaalduel uit die 1e periode  wist te winnen van SDC 12. Het zal aan kop van de ranglijst een spannende titelstrijd blijven.

  Voor Lemelerveld is het te hopen dat het eens een keer mee zit. Vele afgekeurde treffers door vermeend buitenspel, ongelukkige strafschoppen tegen, blessures en ziekte, het zat regelmatig tegen.  Met de steun van onze trouwe aanhang kan het zondag zomaar een mooie strijd worden!
  Aanvang op het Heidepark is zondag om  14.00 uur.

  Witkampers vr 2- Lemelerveld vr 1
  Op het koude kunstgras van het Heidepark speelden de Lemelerveldse vrouwen 1 afgelopen zondag  met 0-0 gelijk tegen NEO Vr 1.  In een mooi gelijk opgaand duel wisten beide ploegen een aantal kansen te creëren maar hadden moeite het goede spel in treffers om te zetten.

  A.s zondag gaan de Lemelerveldse meiden op bezoek bij de vrouwen 2 van Witkampers. In het bekerduel voorafgaand aan de competitie werd dik verloren van Witkampers vr 2 maar later bleek dat het team bestond uit nagenoeg de complete Witkampers vr 1 selectie. Dat team speelt landelijk in de 1e klasse dus was de dikke nederlaag makkelijk te verklaren. Toch kregen de Lemelerveldse meiden de complimenten voor de wijze waarop tegenstand werd geboden. Zondag wordt er wél gespeeld tegen het 2e vrouwen team van Witkampers dus kan die dikke nederlaag recht gezet worden.  Uitslapen is er zondag niet bij want al om 10.30 uur is de aftrap op het Leussinkpark aan de Holterweg in Laren.