Lemelerveld – Stevo

A.s zondagmiddag gaat Lemelerveld het opnemen tegen Stevo uit Geesteren. De Twentenaren degradeerden afgelopen seizoen uit de 1e klasse waarin ze zes jaar speelden. Stevo is een aansprekende naam in het Twentse voetballand. Opgericht in 1933 onder de naam Rk vv Geesteren werd in 1937 de naam gewijzigd in RK vv Stevo. Bijzonder was dat men in 1983 pas achter kwam  waar RK VV Stevo voor stond. Uit oude kerkelijke historie bleek dat Stevo betekende:  Steeds Vooruit. Met de steun van de nodige sponsors speelde de ploeg uit Geesteren vele jaren in de hoofdklasse of 1e klasse. Dat is bijzonder voor het 4500 inwoners tellende dorp. Dit seizoen lijkt Stevo de degradatie uit de 1e klasse zo snel mogelijk weer ongedaan te willen maken. Met één wedstrijd meer gespeeld deelt het de koppositie met Bon Boys. Die ploeg lijkt de eerste periodetitel al min of meer binnen te hebben. Stevo, dat voor het derde seizoen onder leiding staat van trainer Otto Krabbe,  heeft een mix van ervaren spelers en jeugdig talent.  Tegen BWO en Suryoye werd een nederlaag geleden, uit de overige resultaten kan men afleiden dat Stevo de strijd met Bon Boys vol kan aangaan om het kampioenschap.

Lemelerveld leed bij AZC in Zutphen een 4-0 nederlaag en zal deze week de rug moeten rechten. Met het karakter van trainer Ruben Kloosterman moet dat lukken! Op het Heidepark komen er met de steun van de trouwe aanhang vaak ongekende krachten vrij. Dat zal zondag zeker nodig zijn! Welke spelers er aan de aftrap staan wordt later deze week bekend. De ploeg kan uw steun zondagmiddag  goed gebruiken om de punten op het Heidepark te houden
    Aanvang is 14.00 uur.
    Pupil van de Week: Deze week is Sepp Linthorst de gelukkige. Sepp speelt in JO 10-1 en we wensen hem heel veel plezier!

Lemelerveld Vrouwen 1
    A.s zondag staat het uitduel tegen Warnsveldse Boys Vr 1 op het programma. Bij winst valt er een feestje te vieren want dan is de eerste periodetitel “in de knip”! Tegen DVC vr 1 werd het afgelopen zondag een vrij gemakkelijke overwinning op het koude kunstgras van het Heidepark. De Lemelerveldse meiden combineerden er lustig op los en met de snelle Lois en Emma voorin  is er altijd dreiging in de aanval. Bij rust was het al 3-0 door Zoë, Demi en Sissel. Na rust zorgde Jill  voor de 4-1 eindstand.  Door de winst namen ze de koppostie over van  grote concurent Victoria Boys Vr 2 dat niet in actie kwam. Beide teams hebben nu 7 wedstrijden gespeeld en met 1 puntje voorsprong moet er wel gewonnen worden om de 1e periodetitel te pakken. Veel succes gewenst meiden! Aanvang in Warnsveld: 12.00 uur.