• Voorbeschouwing STEVO  –Lemelerveld

  A.s zondag 23 april gaat Lemelerveld op bezoek bij Stevo in Geesteren. Na het  teleurstellende en onnodige verlies  tegen AZC moet de rug gerecht worden! Trainer Ruben Kloosterman keek op de dinsdagavond training  terug op de 4-3 nederlaag! Hij blijft strijdbaar maar weet ook dat wanneer je drie gave treffers produceert je er geen vier om de oren moet krijgen!  

  Stevo deelt sinds afgelopen zondag de eerste plaats met Bon Boys. Zagen we het hele seizoen al een strijd tussen ATC ’65 en Bon Boys, het doet denken aan twee honden die vechten om een been. Stevo  kan dus zomaar de lachende derde, lees, kampioen worden. Door de ervaring van het vorige seizoen, toen het nog  in de eerste klasse speelde, zal de ploeg uit Geesteren mogelijk het best met de spanning en druk om kunnen gaan die een naderende titel met zich meebrengt. Bovendien is het een  fysiek sterke ploeg dat enorm veel energie in een wedstrijd legt. Stevo  lijkt naast Steeds Vooruit  ook te staan voor Stevig Voetbal zo ondervond afgelopen zondag de vv Vorden die het moesten afleggen tegen de power van de Twentenaren! Die hadden overigens wel een discutabele strafschop nodig voor de 0-1 winst! 

  Eind november van het vorig jaar verloor Lemelerveld op het Heidepark  in een geweldig voetbalgevecht met 0-2 van Stevo. Qua kansen ging het toen gelijk op  maar zoals zo vaak dit seizoen ging het ook toen in die dekselse allerlaatste slotfase mis.
  In uitwedstrijden komt Lemelerveld vaak goed voor de dag dus kan het zondag weer alle kanten op! Scoren doet Lemelerveld in uitwedstrijden meestal wel, nu achterin de poort een keer dicht houden luid  het devies!

  Op sportpark de Preuverweide aan de Vinckeweg 9 in Geesteren wordt, onder leiding van scheidsrechter J. ten Broek,  om 14.00 uur afgetrapt!

  …………………………………………………..
  Lemelerveld Vr 1 – Warnsveldse Boys Vr 1

  De Lemelerveldse vrouwen 1 waren afgelopen zondag weer bijna op volle sterkte! Blessures,  kwetsbaarheid en mentaliteit  is bij een fysieke sport als voetbal binnen het vrouwenvoetbal een veel besproken onderwerp en bron van zorg. Gericht trainen op conditie en ook op souplesse vraagt de nodige kennis van trainers en begeleiders zo lazen we onlangs in een artikel over het vrouwenvoetbal! 

  Zondag komen de vrouwen van Warnsveldse boys Vr 1 naar het Heidepark. In het kader van de toenemende invloed van een Amsterdamse woke generatie zullen dit soort  namen van voetbalclubs vast verdwijnen in de toekomst,  hoewel, VV Warnsveld kan ook prima!

  Ondanks enkele nederlagen blijven de Lemelerveldse meiden nog steeds in de titelrace! Leek het Apeldoornse Victoria Boys Vr 2 probleemloos kampioen te worden,  nu doen ook Dinxperlo en NEO uit Borne volop mee en dat maakt het reuze interessant.

  Eind februari werd in Warnsveld met 4-3 verloren en dat kan komende zondag  recht gezet worden!

  Aanvang op het Heidepark is  12.00 uur