• Lemelerveld op bezoek bij Bon Boys
  In de voorlaatste wedstrijd van deze competitie gaat Lemelerveld aanstaande zondagmiddag op bezoek bij Bon Boys in Haaksbergen. Veel spanning, niet alleen in het rechterrijtje van de 2e klasse I, maar ook aan kop van de ranglijst. Bon Boys en ATC 65 maakten lange tijd de dienst uit, pakten periodetitels,  maar opeens was daar Stevo dat zomaar de koppositie overnam. Wie van de drie teams volgende week met de bloemen staat?  U zegt het maar!

  Dan het rechter rijtje van de 2e klasse I: De versterkte degradatieregeling treft heel veel clubs. Handhaven via de nacompetitie zal voor teams uit de 2e klasse I en de  2e klasse H in de regio Oost  nog een hachelijke onderneming worden.  Na een enorme afvalrace tussen de 6 clubs uit de 2e klasse I en H  én de 12 periodekampioenen uit de derde klasse A t/m D blijven er slechts twee teams over die volgend seizoen in de 2e klasse spelen. Teams met de meeste ambitie, over brede selecties én over het nodige geluk beschikken,  lijken de meeste kans te hebben om als overwinnaar uit de strijd te komen. 

  Op onderstaande link vindt  u het complete overzicht van de promotie- en degradatieregelingen. 

  https://www.knvb.nl/downloads/sites/bestand/knvb/27405/promotie-degradatie-senioren-oost---zondag

  Lemelerveld zal zich zondagmiddag  moeten wapenen tegen een super gemotiveerd en ambitieus Bon Boys! De ploeg uit Haaksbergen wil graag hogerop maar verloor onlangs, net als Lemelerveld afgelopen zondag,  van een zeer gemotiveerd vv Vorden. Van grote krachtsverschillen is in deze klasse is geen sprake !  Op het Heidepark wist Bon Boys nipt met 0-1 te winnen en maakten de snelle behendige aanvallers de nodige indruk. Of Lemelerveld voor een verrassing kan zorgen kunt u op 21 mei zien vanaf 14.00 uur op sportpark De Greune aan de Kolenbranderweg 11 in Haaksbergen. Scheidsrechter is deze middag de heer C. Donners uit Nijmegen.

  ………………………………………………………………………………….

  Lemelerveld Vr 1 – Witkampers Vr 2

  Het vrouwenteam van Lemelerveld kampt nog steeds met een flink aantal geblesseerden. Respect voor de  meiden uit het M  0-17 team die bereid waren om afgelopen zondag ook al vroeg uit het bedje te stappen voor het uitduel tegen VV Kilder. Door de 3-0 overwinning in de Achterhoek  komt een periodetitel steeds dichter bij. Mocht dat lukken zal er een enorme studie gemaakt moeten worden van de nacompetitie.
  Voor zondag is het tegen Witkampers Vr 2 te hopen dat het scoren wat makkelijker gaat dan in de heenronde in Laren. Uit de legio  kansen werd toen slechts één keer gescoord. Zondagmiddag wordt om 12 uur afgetrapt op het Heidepark.