• BWO - Lemelerveld

   

  Insiders waren al enige tijd op de hoogte dat Stijn Kogelman en Matthias Reimink de stap hogerop wilden maken naar buurman vv Heino. Woensdag pakte zelfs RTV Oost groots uit met het bericht dat beiden komend seizoen bij de 4e divisionist aan de slag gaan. Jammer voor Lemelerveld, mooi voor Stijn en Matthias  en we wensen hen daar veel succes! Hopelijk krijgen ze de nodige speelminuten op het beduidend hogere niveau want voetbalbeloften (en verkiezingsbeloften)  zijn als een hondendrol: Trap er niet in!!!

  Zondag gaat Lemelerveld op bezoek bij BWO in Hengelo. Zoals we al eerder memoreerden is het een spannende competitie en zal aan het eind blijken wie de meeste ambities heeft om kampioen te worden of welke clubs beslist niet willen degraderen.
  Het Hengelose Blauw Wit Oost maakt komend seizoen de overstap naar prestatievoetbal op zaterdag. De aangepaste regels van de KNVB maakt dat er horizontaal overgestapt kan worden en clubs niet meer hoeven te beginnen in de laagste klasse. 
  Op 30 oktober werd het op het Heidepark 2-3 voor BWO  al waren de Lemelervelders zeker in de eerste helft toen de betere ploeg.
  Net als koploper Bon Boys heeft BWO  inmiddels ook al 17 verliespunten en zijn er geen ploegen die er met kop en schouders bovenuit steken. Het kan dus zondagmiddag aan de Oldenzaalsestraat in Hengelo alle kanten op en wat zou het mooi zijn wanneer Stijn en Matthias daar laten zien wat ze in huis hebben!

  Aanvang  op sportpark  De Noork  in Hengelo is 14.00 uur
  ……………………………………………………………………………………
  Lemelerveld Vr 1 – Victoria Boys Vr 1

  Woensdagavond 15 maart wisten de Lemelerveldse meiden het inhaalduel met 5-0 te winnen van de nummer laatst  Grol vr 1. Het was 90 minuten lang éénrichtingverkeer richting de massaal verdedigende Groenlose vrouwen. Coaches Diepman en Schol gebruikten deze wedstrijd om enkele sterkhouders als wisselspeler te gebruiken zodat de score draaglijk bleef voor de Achterhoekse vrouwen.

  A.s zondag is het even andere koek als koploper Victoria Boys Vr 2 op bezoek komt. Het 1e team van Victoria speelt in de 1e klasse. In het 2e elftal van Victoria  spelen vrouwen die eerder in die eerste klasse speelden en veel ervaring hebben op een hoger niveau! Dat team heeft zoveel kwaliteit dat het nagenoeg alle wedstrijden  wint. In Apeldoorn verloren de Lemelerveldse meiden met 4-1. Wil de spanning aan kop echt terug komen moeten de drie punten op het Heidepark blijven! Wanneer iedereen goed  naar deze wedstrijd toeleeft en er vol voor  gaat moet er wat mogelijk zijn.

  Kom onze  meiden aanmoedigen vanaf 12.00 uur op onze prachtige Heidepark!