• Voorbeschouwing vv Vorden- Lemelerveld

  Voor de JO -19 eindigde afgelopen dinsdagavond het Zwaluwen bekertoernooi. In Enschede/Glanerbrug werd het  in een spannende halve finale 1-0 voor Avanti Wilskracht JO 19. Er waren voldoende mogelijkheden om de vroeg opgelopen achterstand ongedaan te maken. Dat lukte niet, mede door de prima doelman van Avanti W. Ondanks het mislopen van de finale kunnen de boys van Gerben Mooibroek met trots terugkijken op een geweldige prestatie. Alle aandacht kan nu naar de competitie waar de ploeg volop meedoet om het kampioenschap!

  Dan onze eerste selectie; Die hebben voor aanstaande zondag weer een geweldige kraker op het programma staan. De spanning in de onderste regionen van de 2e klasse I is  na het afgelopen inhaal weekend nog verder toegenomen. Het Zutphense AZC en de vv Vorden moesten nog een helft inhalen vanwege een gestaakte wedstrijd door een blessure van de scheidsrechter.  AZC,  dat toen halverwege met 1-0 leidde,  wist uiteindelijk met 3-0 te winnen. Daarmee staan zowel Vorden, AZC als Lemelerveld op 25 punten. Witkampers deelt met 22 punten de 13 plaats, het  naar het zaterdagvoetbal overstappende SDC 12 is al gedegradeerd. 

  Vorden verraste onlangs vriend en vijand  met  een 2-1 overwinning op Bon Boys! De gedoodverfde kampioen uit Haaksbergen raakte daardoor de koppositie kwijt. In het eerste duel op het Heidepark zagen we een technisch vaardige Vordense ploeg dat in de slotfase de overwinning naar zich toetrok. In dat duel mistte Lemelerveld een aantal basiskrachten en zag toen ook nog Stijn Kogelman met een blessure uitvallen. De is gelukkig de laatste weken weer uitstekend op dreef! Wie er zondag in de basis beginnen wordt donderdagavond na de training bekend.
  Het zal  ongetwijfeld een duel op het scherpst van de snede worden daar in dat prachtige, door kastelen omgeven, Gelderse dorp!

  De wedstrijd op het Europlanit Buiten Sportpark Vorden aan de oude Zutphenseweg 1 in Vorden begint onder leiding van scheidsrechter V. Barrett om 14.30 uur

  Resterend programma:

  Zondag 14 mei: AZC – SDC 12
                                 Reutum - Witkampers

  Zondag 21 mei: Bon Boys – Lemelerveld
                                 Witkampers – Vorden
                                 ATC 65 – AZC

  Maandag 29 mei: Lemelerveld – Witkampers
                                    Vorden –De Tukkers
                                     AZC - Schalkhaar
  ………………………………………………………………..

  Vv Kilder Vr 1- Lemelerveld Vr 1

  Een paar weekjes rust heeft hopelijk het eerste vrouwenteam van Lemelerveld goed gedaan. Het door blessures geteisterde team heeft namelijk aanstaande zondag weer een pittig uitduel op het programma staan. Vlakbij Doetinchem gaan de meiden de strijd aan met de vrouwen van vv Kilder, de nummer acht van de ranglijst. In de 2e periode staat Lemelerveld twee punten achter Dinxperlo en blijft er de uitdaging om in die strijd mee te blijven doen. De meiden kunnen  het zaterdagavond beter niet al te laat maken want al om 10 uur is de aftrap op sportpark De Tol aan de Zuiderstraat 14 in Kilder.