• Voor de laatste poulewedstrijd in het KNVB Bekertoernooi gaat Lemelerveld a.s. zondag 17 september op bezoek bij zondag 5e klasser sc Balkbrug. Na de 9-0 overwinning op vv Vilsteren en eerdere winst op USV ( 1-2) is  Lemelerveld nagenoeg verzekerd van het bereiken van de knock- out fase. Was het eerder tegen USV nog moeizaam, in de oefenwedsrijd op 7 september tegen Sv Dalfsen ging het al veel beter. De 4-2 overwinning op de eerste klasser was verrassend maar niet onverdiend! De megascore tegen vv Vilsteren was goed voor het vertrouwen en scorend vermogen maar er mag niet al teveel waarde aan worden gehecht.  Stan Reimink kreeg een lelijke tik op zijn kuitbeen, hopelijk is hij er de 1e competitiewedstrijd weer bij.

    Voor de spelers die overkwamen uit de O-19 is het wennen bij de senioren want fysiek is het pittig en ook conditioneel wordt er behoorlijk meer gevraagd. Het is echter geweldig te zien hoe snel het viertal zich aanpast! Ramon Lorkeers speelt gedegen en goed naast Naud Schrijver centraal achterin, linksback Jasper Westerman en ook Arjon van Lenthe op het middenveld spelen vol lef en energie! Aanvaller Bram Smit is dermate handig en snel dat Lemelerveld daar nog heel veel plezier aan gaat beleven. Complimenten aan de ervaren jongens hoe ze de nieuwkomers opvangen en coachen.

    Tegen sc Balkbrug is het voor trainer Emiel Maat een mooie gelegenheid om te kunnen werken aan de tactische kant nu hij de kracht van de spelers gaandeweg leert kennen. Het voorkomen van blessures is echter prioriteit!

    Op sportpark de Balk in Balkbrug is de  aftrap om 14.00 uur
    ……………………….

    Lemelerveld vrouwen1 hebben geen wedstrijd.