• We beleefden een pracht weekend met de mooie overwinning van de 1e selectie op de vv Ruurlo! Hartverwarmend was het om te zien hoeveel voetbalkleding werd gebracht voor de asielzoekers die tijdelijk op charmecamping Heidepark verblijven! De oproep hiervoor op social media miste zijn uitwerking niet!

  Voor het carnaval over ruim een week losbarst, hebben we komend weekend nog een vol voetbalprogramma!
  Aanstaande zondag 4 februari gaat de 1e selectie van Lemelerveld op bezoek bij koploper MVV’29 in Harbrinkhoek, of is nou het Mariaparochie? Ter info: MVV staat voor Mariaparochiaanse Voetbal Vereniging. Bij dit affiche wordt ongetwijfeld teruggedacht aan die openingswedstrijd van deze competitie op het Heidepark. Het werd een doelpuntrijk treffen die in 3-5 eindigde voor de Twentenaren. Met maar liefst zeven nieuwe spelers ten opzichte van het vorige seizoen werd de onervaren Lemelerveldploeg van trainer Emiel Maat toen compleet overrompeld in de eerste helft en stond het bij rust 0-4. In een pracht tweede helft kwam Lemelerveld terug tot 3-4 maar in het alles of niets werd het aan het eind 3-5.

  We zijn nu een half jaar verder en afgelopen zondag tegen de vv Ruurlo, beslist een van de betere teams in de derde klasse A, liet de ploeg zien een enorme groei te hebben doorgemaakt. Dat is zeker de verdienste van trainer Emiel Maat en diens rechterhand Kevin Reimink. De jonge doelman van Excelsior Rijssen brengt vanaf de zijlijn vaak zijn enorme passie en strijdlust over op de ploeg! De technische staf heeft een enorme teamgeest gekweekt waarbij iedereen voor elkaar door het vuur gaat! De wisselspelers weten dat ze, ongeacht de stand in de wedstrijd, speeltijd krijgen en is er een goed overleg met Marco Niens, coach van het 2e elftal.

  Tegenstanders in de 3e klasse A passen inmiddels hun tactiek aan tegen MVV ‘29. De ongeslagen koploper loopt daardoor inmiddels tegen de nodige gelijke spelen aan en wist onlangs ternauwernood een puntje te pakken bij Wijhe 92.

  Met de lessen uit het eerste duel zal de technische staf van Lemelerveld ongetwijfeld met een goed strijdplan naar het Frielinkpark aan de Almeloseweg 145 in Harbrinkhoek afreizen.

  Onder leiding van de heer F. Sanders is de aftrap om 14.00 uur.