• Aanstaande zondag 25 februari gaat Lemelerveld het opnemen tegen Wijhe, de nummer drie van de derde klasse A. Afgelopen seizoen rammelde de ploeg uit het IJssel dorp al aan de poorten van de 2e klasse en lijkt dat dit seizoen opnieuw te doen. MVV ’29 is de grootste kandidaat voor de titel.

  Begin februari maakte Wijhe bekend dat Richard Smit de opvolger wordt van vertrekkend trainer John Beijen. Daarmee haalt Wijhe een goede bekende van Lemelerveld in huis want Smit was, na een jaar als assistent van Edwin Duim, maar liefst vijf jaar de hoofdcoach bij de oranje witten. Hij liet bij Lemelerveld een geweldige indruk achter en bij Wijhe gaan ze ongetwijfeld heel veel plezier beleven aan de inmiddels ervaren Heinose trainer.

  Lemelerveld herstelde zich aardig van de zeperd tegen MVV ’29 want tegen DSVD werd er afgelopen zondag zeker in de eerste helft een goede partij op de zware grasmat gelegd. Dat er met 3-1 werd verloren was een kwestie van het beste met de kansen omgaan en daarin was DSVD wat gelukkiger.
  Het goede nieuws tegen DSVD was zeker dat Ian Nijenkamp in de basis kon starten. De ervaren centrale verdediger is eindelijk weer herstelt van het ongeval dat hem vorig jaar zomer overkwam.

  Het is nog even afwachten of er zondag op het nog behoorlijk natte hoofdveld gespeeld kan worden of toch moet worden uitgeweken naar het kunstgras. Voor Lemelerveld is het zaak om de komende weken de nodige punten te pakken om uit de gevarenzone te komen.

  De wedstrijd, onder leiding van de heer F te Nijenhuis, begint om 14.00 uur en we rekenen op de grote steun van onze supporters om de punten op het Heidepark te houden.

  Pupil van de Week:

  De Jeugd activiteiten commissie regelt bij thuiswedstrijden de verloting en ook al heel veel jaren de pupil van de week.
   Aanstaande zondag is Lars Holterman uit de JO 10-1 de gelukkige. We wensen hem en zijn familie heel veel plezier!
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  Volle parkeerplaats

  Door de verwachte drukte op en rond ons sportcomplex vanwege de wintermarathon voor MTB érs lijkt het verstandig om zondag de auto voor zover mogelijk thuis te laten.

  ………………………………………………………………

  De uitwedstrijd van de Lemelerveldse vrouwen 1 tegen Union in Malden is uitgesteld.
  …………………………………………………

  Voetbaltip:

  Zaterdagmiddag speelt de JO-19 thuis de eerste competitiewedstrijd van de laatste fase in de hoofdklasse. Doordat na elke fase de competitie opnieuw wordt ingedeeld zijn de teams veelal gelijkwaardig. Strijd, passie, een moordend tempo en fraaie doelpunten zijn doorgaans de lekkere ingrediënten van de JO-19 wedstrijden.

  Zaterdagmiddag om 14.45 begint het thuisduel tegen HHC JO 19-2.