• Zo sta je op de schaatsten en zo kan er tien dagen later weer volop gevoetbald worden. Het Nederlands klimaat is grillig! De winterstop zit erop en a.s. zondag is er een vol programma voor alle senioren. De Vrouwen 1 komen echter pas 18 februari weer in actie in competitieverband! De jeugd heeft zaterdag ook een vol programma!

Lemelerveld 1 gaat aanstaande zondag 28 januari de competitie, na de afgelastingen tegen DTC 07 en DSVD, beginnen met een thuisduel tegen de vv Ruurlo. Het inhaal duel tegen DSVD staat nu op de rol voor zondag 18 februari. Hopelijk haalt de KNVB geen rare fratsen uit om het afgelaste duel tegen DTC 07 in het carnavalsweekend in te plannen.
    Tegen vv Ruurlo is het een eerste ontmoeting tussen beide clubs in de historie. De club uit het prachtige kastelendorp in de Achterhoek heeft het aardig voor elkaar. De 1e selectie ging zelfs op trainingskamp in Benidorm!

In de sporteditie van de Stentor maandag was er een uitgebreide reportage over het Berkelstreekduel tussen Ruurlo en Reunie. De ploeg uit Borculo werd afgelopen zaterdagavond met 4-1 aan de kant werd gezet. Vooral door toedoen van het razendsnelle aanvalstrio van Ruurlo steeg de ploeg naar de derde plaats achter Fc Trias en MVV ’29. Tegen Reunie werd onder meer gescoord uit een in Spanje getrainde hoekschoppenvariant. Lemelerveld is gewaarschuwd! Trainer Jan Lorsé vertrekt na dit seizoen bij Ruurlo.

Trainer Emiel Maat heeft weinig mogelijkheden gehad om goed te trainen en bleef het vaak bij potjes zaalvoetballen. Gelukkig kan er deze week weer volle bak getraind worden en zal hij zijn ploeg optimaal voorbereiden op de confrontatie met Ruurlo. De Lemelerveldse coach, die onlangs zijn contract verlengde, zal ongetwijfeld de reportage in De Stentor gelezen hebben.
    Zondagmiddag is de aftrap onder leiding van de heer J.Sanders om 14.00 uur en Lemelerveld kan de steun van supporters meer dan goed gebruiken om de punten op het Heidepark te houden.

Pupil van de week is aanstaande zondag Noud Jansen. Noud speelt in JO 10 – 2 en wensen hem en zijn familie heel veel plezier!