• Voorbeschouwing Lemelerveld Reutum en Vrouwen 1

  18 apr 2024
 • Zondag 21 april staat de eerste van zes finales richting het einde van de competitie op het programma voor de hoofdmacht van Lemelerveld. Voor tegenstander vv Reutum zal de wedstrijd ook als een finale worden beschouwd.
  VV Reutum speelt zondagmiddag met rouwbanden in verband met het overlijden van ere-voorzitter Fons Hesselink.

  MVV’29 feliciteren we namens de vv Lemelerveld met het dik verdiende kampioenschap. Wanneer die ploeg bijeen blijft zal het ook in de 2e klasse een rol van betekenis kunnen spelen!
  Dat is Lemelerveld, net als Reutum, nog niet gelukt na de degradatie in 2023. Opvallend dat in de derde klasse C andere degradanten uit de 2e klasse, AZC Zutphen en Witkampers, het goed doen en AZC alle kans heeft op het kampioenschap.
  Het vertrek van bepalende spelers is bij kleine dorpsclubs vaak moeilijk op te vangen. Bij Reutum vertrok topscorer Sam Holsink naar TVC’28, elk weekend helpen onze Lemelervelders Matthias en Stijn buurman vv Heino aan de doelpunten in de vierde divisie.

  Op de Kottenbrei In Reutum werd het eind november 1-1 met een mooi doelpunt van Noah Tuink. Gelukkig hebben we hier ook nog de, volgens de Fc Trias correspondent, meters lange spits Job Heerink die afgelopen zondag in Winterswijk met een fraaie treffer Lemelerveld aan de winst hielp. Soms zijn die lange wedstrijdverslagen wél leuk!

  Die knappe overwinning moet een vervolg krijgen zondagmiddag op het Heidepark. Trainer Emiel Maat zal zijn mannen ongetwijfeld voorbereiden op een tegenstander die vol de strijd aangaat!

  Aanvang onder leiding van scheidsrechter R. Karkdijk is 14.00 uur.
  ……………………………………………………………………………………………………………………………………

  Pupil van de week is Len Nijhoff. Len speelt in de JO 10-1 en we wensen hem en zijn familie een mooie zondagmiddag!

  …………………………………………………………………
  Vrouwen 1 op weg naar de derde klasse…

  Coördinator van de vrouwen afdeling Ronnie Brok vertelde mij onlangs dat men druk op zoek is naar een trainer voor de vrouwenafdeling voor het nieuwe seizoen. ,, We zullen het binnen onze eigen vereniging moeten zoeken. Van buitenaf iemand vinden lijkt onbegonnen werk ”aldus Ronnie. Hij doet een beroep op iedereen die mogelijk een geschikte kandidaat weet!

  Na het gelijke spel tegen Varsseveld Vr 1 is het doek nagenoeg gevallen voor de ploeg van Eddy Ramerman. Er zijn nog drie wedstrijden te spelen te beginnen met een thuiswedstrijd tegen de studentes van FC Kunde uit Nijmegen. Het duel staat als een uitduel in het KNVB programma maar destijds is het thuisduel omgezet in een uitduel.
  De Fc Kunde vrouwen maken zich op voor de nacompetitie, Alverna Wijchen gaat in de laatste drie wedstrijden de zes punten voorsprong op FC Kunde aan kop niet meer weggeven. Kunnen onze meiden voor een verrassing zorgen?
  Aanvang op het Heidepark is zondag om 12.00 uur
  …………………………………………………………..

  Voorbeschouwing door Anton Sibelt