• De 1e selectie van Lemelerveld maakt zich op voor een super belangrijke inhaalwedstrijd op 2e paasdag, maandag 1 april, tegen DTC’07 in Tilligte. De belangen zijn groot want beide clubs willen uit de gevarenzone. DTC’07, lange tijd samen met sv Heeten onderaan in de derde klasse A, is bezig met een indrukwekkende inhaalrace. In de laatste drie wedstrijden, tegen Delden, Fc Trias en Reutum, werd de volle buit gepakt. Aanvoerder Pim Scholte Lubberink van DTC ’07 liet enige tijd geleden in de sporteditie van Tubantia optekenen dat ze beslist niet rechtstreeks gaan degraderen. De ploeg heeft door de winstpartijen de rechtstreekse degradatieplek overgedaan aan Eilermark.

  Dinkeland Tilligte Combinatie: DTC ‘07, is in 2007 ontstaan uit een fusie tussen de SV Dinkelland uit Lattrop/Breklenkamp en Sv Tilligte. De beide dorpen en buurtschap Breklenkamp zijn gelegen tussen Ootmarsum en de Duitse grens. De wedstrijd wordt aanstaande maandag gespeeld in Tilligte maar ook op het sportpark van voormalig club vv Dinkelland in Lattrop worden wedstrijden van DTC ‘07 afgewerkt. In 2007 begon de fusieclub in de zesde klasse maar de afgelopen twee seizoenen promoveerde de club van de 5e naar 3e klasse!

  Zelden zullen Lemelervelders doelman Rowell Evers zo uitgelaten hebben gezien als afgelopen zondag bij Eilermark in Glanerbrug. De doorgaans rustige Evers joeg in de tweede helft vanaf de eigen zestiende bal over de Eilermark doelman en ging daarna volledig uit zijn plaat! Zijn doelpunt betekende het keerpunt in de wedstrijd die uiteindelijk de 1-5 winst op leverde.

  Maandagmiddag kan Lemelerveld een tegenstander verwachten die er alles aan zal doen om de opwaartse lijn voort te zetten. Aan de mannen van Emiel Maat zich voor te bereiden op een strijdvaardige tegenstander die hard kan toeslaan in de omschakeling zoals Delden en FC Trias al hebben ervaren.

  Het sportpark in Tilligte ligt aan de Westenveldweg 1. Scheidsrechter is de heer Bloksma en de aanvang is 14.00 uur.
  ……………………………………………………………………………………………………………………

  Lemelerveld vrouwen 1 naar Weurt.

  De vrouwen 1 van Lemelerveld moeten maandag 1 april de wekkers op scherp hebben staan! Met het ingaan van de zomertijd in het paasweekend  is het nog vroeger opstaan dan gewoonlijk bij een uitduel.
  De reis gaat 2e paasdag naar WVW Vr 1 in Weurt. Vroeger een klein dorp in de buurt van Nijmegen, inmiddels vastgeplakt aan een van de oudste steden van Nederland. Het dorp ligt wel in de gemeente Beuningen.
  De vrouwen 1 van WVW staan met een 6e plaats keurig in de middenmoot.

  Valt er wat te halen in Weurt? Punten bijvoorbeeld? Coach Eddy Ramerman zal ongetwijfeld van mening zijn dat alles mogelijk is. Wel zal hij ‘zijn vrouwen’ vast weer adviseren om in de eigen zestien geen risico’s te nemen. Wanneer iedereen zich aan dat advies houdt: Ja, dan is er van alles mogelijk!

  Op sportpark De Kamp aan de Wethouder Broekmanstraat 38 is de aftrap om 12 uur. Scheidsrechter is Hanneke Schaap uit Deventer. Ze was afgelopen najaar al eens te gast op het Heidepark en floot toen een prima wedstrijd.