• Vooraankondiging publicatie teamindeling jeugd & aangepaste veld indeling per 20 juni

3 jun 2022
  • Beste leden,

Vorig seizoen hebben we feedback ontvangen omtrent de publicatie van de teamindeling, in combinatie met diverse seizoen afsluitingen van teams. Dit is destijds voor sommige teams ongelukkig samengevallen. We heb dit seizoen besloten om de teamindeling jeugd te publiceren op maandag 13 juni omstreeks 18.00 uur.

Per 20 juni is enkel het kunstgrasveld beschikbaar voor trainingen en wedstrijden. We weten dat het er altijd het nodige animo is om met het nieuwe team kennis te maken en al wat trainingen af te werken. Ten behoeve hiervan is een aangepaste planning gemaakt. Zie bijlage onder de knop onderaan deze pagina. De indeling van trainingsmomenten vanaf augustus 2022 volgt nog. We adviseren jeugd teams te starten met de trainingen per 22 augustus. Dit in verband met bouwvak noord 1-8 t/m 21-8. Mocht er de wens zijn om eerder te trainen contact dan je coördinator.

Sportieve groet,

Coördinatie team afdeling voetbalzaken