• Verzorg(st)er
    Als verzorg(st)er van v.v. Lemelerveld ben je betrokken bij de selectieteams en incidenteel bij hogere jeugdteams. Aanwezigheid is wenselijk op de dinsdag- en donderdagavond en tijdens wedstrijden van het 1e (zondagmiddag). | De werkzaamheden, die uitgevoerd kunnen worden in een eigen ruimte op het sportpark, bestaan uit het (preventief) behandelen van blessures, tapen, masseren, het opstellen/geven van hersteltrainingen, etc. Daarnaast informeer je trainers over het
    herstelproces.
    Naast een actieve bijdrage in de teamprestatie word je uiteraard ook betrokken bij het team (1e elftal)en de sociale aspecten die horen bij teamsport en een gezellig verenigingsleven!

Assistent trainer 1e elftal (m/v)
    Als club zien we graag veel balcontacten per speler per training. Ook wordt er steeds meer gebruik gemaakt van linie of speler specifieke oefenstof. Verder maakt het 1e elftal gebruik van videoanalyse. Het is een behoorlijke klus om dit goed te managen als trainer. Voor ons 1e elftal, uitkomend in de zondag 2e klasse Oost, zoeken we dan ook een assistent die de hoofdtrainer kan ondersteunen tijdens trainingen en wedstrijden. Als assistent ben je een belangrijk klankbord voor de hoofdtrainer inzake ontwikkeling van het team en geef je persoonlijke aandacht aan spelers. Ben je een enthousiaste (beginnende of ervaren) trainer die een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van onze selectie en goed kan samenwerken, dan zoeken we jou!

Geïnteresseerd?
    Ben je geïnteresseerd in één van bovenstaande functies dan komen we graag met je in contact! We verzoeken je een email te sturen naar: seniorencommissie@vvlemelerveld.nl. Telefonisch contact voor meer informatie kan via de voorzitter van TC (Leon Cents).
    Contactgegevens zijn per mail opvraagbaar. Voor de werkzaamheden is een vergoeding beschikbaar (mede gebaseerd op basis van ervaring/opleiding en passend bij het uitvoeren van werkzaamheden in verenigingsverband). Voor beide functies geldt ook dat het volgen van een cursus tot de mogelijkheden behoort.
    We maken graag nader kennis met je!