• v.v. Lemelerveld op zoek naar nieuwe verzorg(st)er

4 mei 2021
  • Na jarenlang als gewaardeerde verzorger actief te zijn geweest bij v.v. Lemelerveld heeft Jarno Doosje besloten een stap terug te doen. Hierdoor is v.v. Lemelerveld op zoek naar een nieuwe ver-zorg(st)er.

Werkzaamheden

Als verzorg(st)er van v.v. Lemelerveld ben je betrokken bij de selectieteams (heren 1 en 2 en dames 1) en incidenteel bij hogere jeugdteams. Aanwezigheid is wenselijk op de dinsdag- en donderdag-avond en tijdens wedstrijden van het 1e (zondagmiddag).

De werkzaamheden, die uitgevoerd kunnen worden in een eigen ruimte op het sportpark, bestaan uit het (preventief) behandelen van blessures, tapen, masseren, het opstellen/geven van hersteltrai-ningen, etc. Daarnaast informeer je trainers over het herstelproces.

Naast een actieve bijdrage in de teamprestatie word je uiteraard ook betrokken bij het team (1e elf-tal) en de sociale aspecten die horen bij teamsport en een gezellig verenigingsleven!

Geïnteresseerd?

Graag komen we met geïnteresseerde personen in contact en verzoeken we een email te sturen naar: seniorencommissie@vvlemelerveld.nl. Ervaring/opleiding gericht op sportverzorging is mooi meegenomen maar geen must. Het volgen van een cursus (bijvoorbeeld NGS sportmasseur www.ngsmassage.nl) namens de vereniging behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de werkzaam-heden is een vergoeding beschikbaar (mede gebaseerd op basis van ervaring/opleiding en passend bij het uitvoeren van werkzaamheden in verenigingsverband).

We maken graag nader kennis met je!