• Update: trainingen en kantine tot einde seizoen

    4 jun 2021
  • De sportkantine gaat dit seizoen niet meer open voor sporters en publiek. De coronaregels worden verder versoepeld en terrassen van sportkantines mogen onder voorwaarden weer open. Het bestuur van vv Lemelerveld heeft echter besloten om van de versoepelingen geen gebruik van te maken.

    Opening is praktisch niet haalbaar. Op het terras en binnen moeten dezelfde regels gehanteerd worden als voor de reguliere horeca. De periode tot aan de zomerstop is te kort en onzeker om open te gaan. Hopelijk kan de kantine zonder beperkingen weer open met ingang van nieuwe seizoen. Daar zijn we met zijn allen wel weer aan toe!

    Daarnaast gaan vanaf 7 juni de grasvelden dicht voor onderhoud. Hierdoor blijft er maar een veld beschikbaar voor training en wedstrijden. Om toch iedereen een plekje te kunnen geven is er een nieuw schema opgesteld voor 7 juni t/m 13 juni, zie onderaan deze pagina. Vanaf 14 juni komt er nog een apart schema ivm nieuwe teams. Dat schema wordt gehanteerd tot aan de zomerstop. Na de zomerstop zal er een nieuwe seizoensplanning volgen.

    Voorlopig blijven de kleedkamers nog dicht tot aan het einde van het seizoen

  • Trainingschema 7 t/m 14 juni