• Trainer Danny Berghuis gaat aan de slag bij SV Mariënheem

16 jan 2022
  • Deze week heeft Danny Berghuis de TC laten weten volgend seizoen geen trainer meer te zijn bij onze vereniging. Na meer dan 10 jaar trainerschap bij vv Lemelerveld gaat Danny aan de slag als trainer van het 1e elftal bij SV Mariënheem. Danny heeft in al die jaren verschillende jeugdteams getraind en de laatste 4 jaar was hij trainer van ons 2e elftal dat een mooie ontwikkeling heeft doorgemaakt. Binnen het 2e elftal en ook de TC was de wens om de samenwerking te verlengen maar voor Danny is dit een hele mooie kans om een stap hogerop te maken en ervaring op te doen bij een ander vereniging.

We zijn Danny erg dankbaar voor zijn inzet en wensen hem uiteraard heel veel succes! We hopen dat hij er samen met de jongens van het 2e nog een mooi seizoen van maakt waarbij het kampioenschap nog zeker tot de mogelijkheden behoort.