• Totstandkoming teamindeling jeugd vv Lemelerveld

9 jan 2022
  • Ten aanzien van de totstandkoming van jeugdteams hanteert de voetbalvereniging bijgevoegd document. De eerste gesprekken hierover hebben plaatsgevonden. De nodige vrijwilligers zullen zich de komende maanden weer gaan inzetten voor een zo goed mogelijke indeling. Lastig is het ieder jaar en dat zal dit jaar niet anders zijn.

Wat enorm helpt is het tijdig nemen van een beslissing over het wel of niet doorgaan komend seizoen. Voetbal is een teamsport en aantallen zijn belangrijk. Een lid die last-minute besluit om te stoppen, kan ertoe leiden dat er toch geen team gevormd kan worden en dan begin je weer van voor af aan. Het is eigenlijk voor het eerst dat er een bericht is over het maken van een keuze. Het lijkt wel of ‘vroeger’ iedereen gewoon doorging. Dat was natuurlijk ook niet zo, maar het aantal last-minute afmeldingen neemt wel toe.

Voorop staat: iedereen moet doen wat hij / zij leuk vindt. Veel mogelijkheden, veel interesses, maar beste leden: het is zo mooi. Met elkaar sportief bezig zijn, gezelligheid, resultaten halen en onderdeel zijn van een club. Voor vragen over het beleid ten aanzien van de teamindeling kan er contact opgenomen worden via technischecommissie@vvlemelerveld.nl