• Onder de onderstaande knop de (voorlopig) definitieve teamindeling senioren voor seizoen 2022-2023. De afgelopen periode hebben we met een aantal vrijwilligers veel gesprekken gevoerd met trainers/spelers en begeleiders. Over het resultaat zijn we tevreden echter zien we over de hele linie een daling in het aantal seniorenleden.

Grote verandering tov afgelopen seizoen is het wegvallen van het zaterdagteam. Naast een behoorlijk aantal stoppers is er ook de sterke wens bij een aantal spelers om op de zondag te voetballen vanwege de levendigheid op zondag. Met de overgebleven spelers van het zaterdagteam kunnen we de zondagteams mooi opvullen, wat ook nodig is.

De Dames selectie blijft nagenoeg intact. De Heren selectie is mooi aangevuld met spelers uit de JO19-1 en de overige teams zijn allemaal vrij stabiel in aantallen.

De veteranen gaan in het nieuwe seizoen van start in 7x7 competitie op zondagochtend.

Voor vragen over de indeling kan men zich wenden tot seniorencommissie@vvlemelerveld.nl

Groet,

TC Senioren