• Beste leden, 

  Via het Excel document (knop onderaan dit bericht) is de Teamindeling Jeugd VVL 2022 – 2023 inzichtelijk. Hier is de afgelopen periode hard aan gewerkt door diverse vrijwilligers met ondersteuning van trainers en begeleiders. Ieder jaar is de teamindeling een uitdaging, maar we zijn tevreden over het eindresultaat. Wij kunnen ons voorstellen dat de teamindelingen vragen oproept. Uiteraard staan wij u graag te woord.  

  Op aanvraag kunnen er gesprekken plaatsvinden. Graag dus de wens voor een gesprek kenbaar maken via technischecommissie@vvlemelerveld.nl. We streven naar continue verbetering dus feedback is van harte welkom. Hiervoor kunt u eveneens dat mailadres benutten 

  Het coördinatoren team van afdeling voetbalzaken ziet er dit seizoen als volgt uit: 
  Voetbalschool t/m O10: Mark Dubbink  
  O11 t/m O12: Walter Wagenmans 
  O13 t/m O15: Dennis Schotman 
  O17: Dennis Schotman en Leon Cents 
  JO19: Leon Cents 
  Meiden jeugd Ronny Brok 
  Senioren dames: Ceedet Schol 
  Senioren heren: Ardin Boschman en Johan van den Berg 
  Coördinator keepers: Kevin Reimink 
   
  Coördinatoren, grenzend aan de verschillende lichtingen, kijken met elkaar mee en zijn sparringpartner voor de desbetreffende coördinator van de lichting. Zoals bekend zijn er voor komend seizoen nog de nodige functies vacant, te weten: coördinator O11 t/m O12; coördinator O13 t/m O15, coördinator O17 t/m O19 en voorzitter TC. Een behoorlijke uitdaging. Mensen die graag wat willen bijdragen aan onze mooie vereniging zijn altijd welkom. Specificatie van openstaande posities zijn bekend, maar het mag ook anders vormgegeven worden tot op zeker hoogte. Ten behoeve van het vrijwilligersleven zien wij ook combi functies voor ons. Mocht u al enthousiast zijn, en wat willen betekenen als vrijwilliger, verzoek om contact op te nemen via het eerdergenoemde adres.  

  Sportieve groet, 

  Coördinatie team afdeling voetbalzaken 

 • TEAMINDELING JEUGD '22-'23