• Beste leden,

Via de link naar het Excel document onderaan dit bericht is de Teamindeling Jeugd VVL 2021 – 2022 inzichtelijk. Hier is de afgelopen periode hard aan gewerkt door diverse vrijwilligers met ondersteuning van trainers en begeleiders. Ieder jaar is de teamindeling een uitdaging. De corona crisis draagt niet bij aan het proces, maar we zijn tevreden over het eindresultaat. Wij kunnen ons voorstellen dat de teamindelingen vragen oproept. Uiteraard staan wij u graag te woord.

Op donderdagavond 10 juni zijn wij met de betrokkenen aanwezig bij de voetbal. Op aanvraag kunnen er dan gesprekken plaatsvinden tussen 19.00 uur en 21.00 uur. We doen er goed aan om dit te plannen. Graag dus de wens voor een gesprek kenbaar maken via technischecommissie@vvlemelerveld.nl. We streven naar continue verbetering dus feedback is van harte welkom. Hiervoor kunt u eveneens dat mailadres benutten.

Het coördinatoren team van afdeling voetbalzaken ziet er het komende seizoen als volgt uit: Voetbalschool t/m O10: Mark Dubbink en Jeroen Schrijver O11 t/m O12: Walter Wagenmans O13 t/m O14: Dennis Schotman O15 t/m O17: Sander van den Berg JO19: Leon Cents Senioren dames: Ceedet Schol Senioren heren: Ardin Boschman en Johan van den Berg Coördinator keepers: Kevin Reimink Coördinatoren, grenzend aan de verschillende lichtingen, kijken met elkaar mee en zijn sparringpartner voor de desbetreffende coördinator van de lichting. Ilse en Dianne hebben de afgelopen periode zich sterk gemaakt voor de MO17 en meiden uitkomend in gemengde teams. Deze functie is voor komend seizoen nog vacant. Tot die tijd pakken de huidige coördinatoren deze werkzaamheden op.

Mensen die graag wat willen bijdragen aan onze mooie vereniging zijn altijd welkom. Specificatie van openstaande posities volgt. Mocht u al enthousiast zijn, en wat willen betekenen als vrijwilliger, verzoek om contact op te nemen via het eerdergenoemde adres.
    De komende periode beschikken we alleen over het kunstgrasveld aangezien de andere velden onderhoud krijgen. Hierdoor is er een aangepaste veldindeling vanaf 14 juni. Het lijkt ons goed om in ieder geval met de jeugd niet langer door te trainen dan 9 juli. Vanaf 2 augustus is het wetraveld weer beschikbaar. De veldindeling ten behoeve van trainingen voor het komende seizoen volgt. De feestweek in Lemelerveld staat gepland van 10 t/m 15 augustus. Het is gebruikelijk dat de meeste teams starten vanaf 16 augustus. Wil je als trainer eerder stoppen, langer door of eerder beginnen: overleg dit dan met de coördinator.

Om alvast te noteren:
    - Vrijdagavond 27 augustus workshop VTON voor trainers en begeleiders jeugd
    - Vrijdagavond 3 september aftrap bijeenkomst (onder voorbehoud) voor vrijwilligers

Op een geweldig voetbalseizoen en hopelijk zonder enige beperkingen!

Sportieve groet,

Coördinatie team afdeling voetbalzaken