• Met ingang van maandag 10 augustus 2020 zullen de trainingen weer beginnen voor de jeugd- en seniorenteams.

  Iedereen op het sportpark moet zich houden aan de basisregels die nog steeds van kracht zijn:

  • Heb je klachten: blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen;
  • Ben je 18 jaar en ouder: houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • Was vaak uw handen en hoest en nies in je elleboog;
  • Vermijd drukke plekken;
  • Gebruik je gezonde verstand.

  De kleedkamers zijn weer geopend voor gebruik. Let er op dat de 1,5m maatregel ook in de kleedkamer van toepassing is. Wacht buiten als het in de kleedkamer te druk is. Bij de jongste jeugd maximaal 4 begeleiders in de kleedkamer die hun dochter of zoon helpen bij het omkleden.

  Op het sportpark geldt ter hoogte van de sporthal en de kantine weer een verplichte looproute, dit is afgestemd met de sporthal en een deel van haar gebruikers. De rest van het sportpark heeft geen verplichte routing. De ingang van sporthal en de rechteringang bij de entree van de voetbal zijn normaal te gebruiken. Door de lounge en de kantine loopt een eenrichtingsroute. Voorkant van het gebouw erin en aan de achterzijde van de lounge er weer uit. Gebruikers van de sporthal lopen dus eerst buiten om, achter de kantine langs, om aan de voetbalzijde weer naar binnen te gaan.

  Voor de bar is een gewijzigde opstelling om je drankje of eten te bestellen. Opstellen in 3 rijen haaks op de bar, 1,5 m uit elkaar. Teams die willen eten moeten gebruik maken van een etenslijst om de bestelling te plaatsen. We willen voorkomen dat het barpersoneel te veel door elkaar moet lopen. Teams mogen ook niet meer zelf het kratje uit de koeling halen, ook om barpersoneel ruimte te gunnen achter de bar. Alleen barpersoneel achter de bar. Vraag daarom aan de bar een kratje. Tafels en stoelen staan in een andere opstelling dan we gewend zijn. Graag deze indeling laten staan i.v.m. de richtlijnen.

  Bij het verlaten van de kantine ga je naar de lounge en verlaat daar het pand aan de achterzijde van de lounge. Vandaar loop je, buiten om, achter de kantine langs. Door de lintafzetting, langs de zijkant van het terras, onder de entree door, naar de parkeerplaats of fietsenstalling aan de voorkant. De toegang achter de spelzaal t.h.v. het kunstgrasveld is vrij te gebruiken als in- en uitgang en fietsenstalling. Zie plattegrond met routing.

  Voor de trainingen gelden de veld- en kleedkamer indelingen volgens onderstaande documenten: