• Sportwedstrijden voorlopig weer zonder publiek

14 nov 2021
  • Helaas wordt de wedstrijden en trainingen in amateurvoetbal de komende weken weer afgewerkt zonder publiek. De overheid heeft de volgende maatregelen genomen, die gelden vanaf zaterdag 13 november, 18.00 uur:

1. Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven trainen en voetballen, dit verandert niet.
    2. Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
    3. Bij de ingangen van de sporthal en sportkantine moet een coronatoegangsbewijs (CTB) getoond worden. Dit geldt voor alle sporters vanaf 18 jaar.
    4. Vrijwilligers en mensen die functioneel aanwezig zijn, zijn hiervan uitgezonderd.
    5. Vaste zitplaatsen zijn verplicht in de sportkantine.
    6. Vermijdt drukte in kleedkamers.
    7. Houdt 1,5 meter afstand.
    8. Blijf thuis bij corona gerelateerde klachten.
    9. Kom met een CTB (vaccinatie-, herstel- of negatief testbewijs die niet ouder is dan 24 uur) naar het sportpark.

Daarnaast gelden voor horeca en dus ook sportkantines beperkte openingstijden. De sportkantine is van maandag tot en met vrijdag ’s avonds gesloten. In het weekend gelden de gebruikelijke openingstijden. Vergaderingen en cursussen kunnen doorgaan.

Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

Voor het controleren van de CTB in het weekend bij de ingangen willen we jouw hulp vragen. Leden of ouders/verzorgers van leden; samen moeten we deze klus aan kunnen! We hebben bloktijden samengesteld van 2 uur voor de sportkantine. Per bloktijd is 1 persoon nodig. De bloktijden (afhankelijk van het thuisprogramma) zijn:

• 9:00 – 11:00 uur
    • 11:00 – 13:00 uur
    • 13:00 – 15:00 uur
    • 15:00 – 17:00 uur

De bezetting is nog niet geheel ingevuld voor het komende weekend.

Blokuur

Zaterdag 20 november

Zondag 21 november

9:00 - 11:00