• Scheidsrechtersclinic - aankomende zaterdag 25 september

23 sep 2021
  • De Week van de Scheidsrechter is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is dit jaar van 25 september tot en met 3 oktober 2021. In de Week van de Scheidsrechter gaan zes toparbiters op pad om zes verenigingsscheidsrechters live tijdens een wedstrijd te coachen door middel van een headset.

VV lemelerveld is een van de gelukkig verenigingen die een toparbiter mag ontvangen. Aankomende zaterdag 25 september zal Rob Dieperink op ons sportpark een scheidsrechtersclinic geven. Om 13.00 zal er in de kantine een korte inleiding zijn met wat uitleg en tips van Rob Dieperink. Vervolgens zal Gilian Westemeijer de wedstrijd van JO17-1 fluiten onder head-set begeleiding van de heer Dieperink. Na afloop geeft de toparbiter terugkoppeling over wat hij heeft waargenomen en deelt hij tips waarmee de aanwezige (toekomstige) scheidsrechters zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Er is natuurlijk ook ruimte om vragen te stellen.

Iedereen is van harte welkom om de clinic bij te wonen. Dus als je het leuk vindt om te fluiten, of omdat je het interessant vindt hoe een professionele scheidsrechter te werk gaat, dan is dit je kans!

Aanvang clinic aankomende zaterdag 25 september 13.00 Sportpark heidepark