• Vanaf maandag 5 oktober kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen in jouw buurt. VV Lemerveld doet ook mee aan deze actie en we kunnen jouw stem goed gebruiken!

Het geld dat wordt opgehaald met deze actie willen we gebruiken om een nog duurzamere vereniging te worden. Dit willen o.a. doen door de energievretende veldverlichting op ons prachtige sportpark te vervangen door LED-verlichting. Op dit moment zijn  alle masten op de 2 wedstrijdvelden en een trainingsveld nog uitgerust met oude verlichting. Mede met de opbrengst van deze actie willen we LED-verlichting aanschaffen om de oude verlichting in de masten te vervangen. Hiermee willen we minder energie gaan gebruiken en draagt het een steentje bij in de energietransitie.

Bij deze energietransitie kunnen we jouw stem dus goed gebruiken! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport!

Namens de vereniging, alvast bedankt!