• PR commissie

  De PR commissie is binnen de vereniging verantwoordelijk voor alle communicatie naar buiten. Als het nou gaat om kampioenschappen, sponsoren, of een spliksplinter nieuwe knipbeurt van veld 1, de PR zorgt dat het gecommuniceerd wordt. Het nieuws word onder andere via de website en social media gedeeld (Facebook, Instagram, LinkedIn), maar op aanvraag kunnen ook andere kanalen worden benaderd. 

  Voorzitter
  Ian Nijenkamp
  pr@vvlemelerveld.nl

 • Iets te delen?

  Mocht u graag iets willen delen (via website of sociale kanalen) dat betrekking heeft op de vereniging dan kunt u dit opsturen naar de PR op het volgende email adress:

  pr@vvlemelerveld.nl

  Nieuwbericht
  Uw nieuws wilt u natuurlijk zo helder en duidelijk mogelijk met de buiten wereld delen. Daarom vragen wij uw om een zo volledig verhaal aan leveren zodat wij er een mooi bericht van kunnen maken. Onze razende reporters zijn op vele plekken te vinden, maar kunnen helaas niet overal zijn. We zouden daarom van u graag de volgende informatie ontvangen.

  • Titel;
  • Datum en tijd activiteit;
  • Datum uiting;
  • Betrokkenen binnen VV;
  • Het stuk (of goede input voor het stuk): wat, waar, waarom

  Standaard worden nieuwsberichten via de website, facebook, twitter en instagram gedeeld. Wilt u daarnaast ook het nieuws via een ander kanaal verspreiden geef dan dan expliciteit aan.

  Is het opstellen van een nieuwsberichtje niet uw grootste hobby, of heeft u door de vele blokfluitlessen te weinig tijd om een leuk stukje te schrijven? Geen probleem, als u de belangrijkste informatie met ons deelt kunnen wij het voor u in een berichtje gieten!

  Media (foto's, filmpjes etc.)
  Naast nieuwsberichten is het ook mogelijk om uw vers geschoten kiekjes en video's met ons te delen. Dit kan via het email adres maar ook via een persoonlijk bericht (of tage) op social media.