• Ook FC Suryoye wordt verslagen door Lemelerveld

23 nov 2021
  • Op zondag 21 november stond de thuiswedstrijd tegen FC Suryoye op het programma. Helaas werd de wedstrijd zonder publiek gespeeld. Op voorhand voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd, FC Suryoye stond op de elfde plaats met zeven punten en Lemelerveld stond achtste met tien punten.

Om 14.00 uur werd er afgetrapt door VV Lemelerveld, echter was het FC Suryoye wat nog geen 25 seconden later de bal al tegen het net had geschoten. Direct kregen we hiermee een teleurstelling te verwerken. Daarna liet FC Suryoye de bal aan ons en wij probeerden het spel te maken. Echter hadden we hiermee moeite en waren we slordig aan de bal, wat leidde tot veel balverlies. Hierdoor kwamen we niet tot echte kansen in het eerste halfuur. Daarna begon ook FC Suryoye wat meer aan te dringen en gingen ze voor de 0-2. Hiertoe kregen ze ook een heel grote kans na ongeveer een half uur spelen, de aanvaller van FC Suryoye schoot echter de bal op Rik Ramaker die goed redding kon brengen. Even later was er nog een hachelijk moment in ons zestien meter gebied, maar een voorzet van FC Suryoye kon gelukkig net niet binnen gelopen worden. Wij kwamen, op een paar schoten van afstand na, ook niet meer tot echt grote kansen. De ruststand was daarmee 0-1.

Vanaf de start van de tweede helft probeerden we weer het initiatief in de wedstrijd te pakken. Dit lukte ons ook behoorlijk goed, maar dit leidde niet direct tot grote kansen. Na ongeveer een uur spelen kregen we een corner, deze werd door Stijn Kogelman getrapt en belandde op het hoofd van Naud Schrijver die zo de 1-1 tegen de touwen kon koppen! Na de 1-1 probeerden we direct de wedstrijd in ons voordeel te kantelen, maar was het FC Suryoye die een levensgrote kans kreeg. Echter wat het weer Rik Ramaker die een goede redding verrichtte! In de 78e minuut gaf Matthias Reimink een hoge voorzet op Job Heerink die de 2-1 tegen de touwen kopte. Door de voorsprong voor ons moest FC Suryoye ineens weer het initiatief proberen te pakken in de wedstrijd. In het laatste deel probeerden ze dit ook en dit leverde ze ook bijna de 2-2 op. Een voorzet werd door een speler van FC Suryoye op de goal gekopt, echter ging de bal via de lat over de goal. Daarna kwam FC Suryoye niet meer tot grote kansen en eindigde deze wedstrijd in een 2-1 overwinning voor ons.

Deze overwinning betekende de derde overwinning op rij voor ons. Daarmee komen we na acht speelronden op een verdienstelijk aantal van dertien punten. Hiermee staan we nog wel steeds achtste op de ranglijst, echter hebben we tot de onderste regionen wel wat ruimte gecreëerd voor onszelf. Hiermee hebben we een mooie basis gelegd voor de komende weken en hopen we de voorsprong in stand te kunnen houden.

Opstelling Lemelerveld;

Rik Ramaker; Naud Schrijver, Robin Vlierman, Ian Nijenkamp, Jaron Hulsink (46. Remco Smit); Robin Morrenhof (76. Jasper Gerritzen), Jeroen Exel, Stan Reimink (87. Noah Tuïnk); Matthias Reimink, Job Heerink, Stijn Kogelman.

Komende zondag, 28 november, spelen we de uitwedstrijd tegen SDC ’12. Om 14.00 uur wordt er dan afgetrapt in Denekamp.