• Lemelerveld ging in Enschede tegen RKSV Vogido ten onder met 2-1. De vooraf aangekondigde live stream voor het volgen van de wedstrijd ging helaas niet door vanwege een technische storing. De helpdeks van de leverancier kon het probleem niet tijdig oplossen. Kwam het door massale belangstelling van onze supporters? Het was geen enerverende pot voetbal om te zien. Volgende week weer een kans (?)

Lemelerveld was aan het begin van de wedstrijd nog niet echt goed bij de les, getuige het vroege doelpunt van de gastheren. In de 25ste minuut kwam het tweede doelpunt van Vogido op het scorebord te staan. Schrale troost voor de kijkers thuis. Al had het camerasysteem het wel gedaan, dan waren beide doelpunten door de camerapositie langs het veld niet te zien geweest in beeld. In het tweede deel van de eerste helft kwam er iets meer vuur en geloof in het spel van de manschappen van trainer Richard Smit. Job Heerink mocht in deze fase vanaf de penaltystip aanleggen na een overtreding. Zijn schot ging onberispelijk tegen de touwen. De ruststand was 2-1.

Na rust werd er niet meer gescoord door beide partijen. Het vertrouwde spel van vorig seizoen hebben we nog niet kunnen zien. De tegenstander was zeker gelijkwaardig aan Lemelerveld, toch gingen de gastheren er met de 3 punten vandoor.

Volgende week zondag staat op het programma Lemelerveld - BWO uit Hengelo. Om 14:00 uur wordt er afgetrapt op het Heidepark. Dit alles onder voorbehoud van de maatregelen die dinsdag tijdens de persconferentie bekend worden gemaakt.

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Naud Schrijver, Ian Nijenkamp, Jasper Gerritzen, Stan Reimink, Robin Morrenhof, Jeroen Exel, Stijn Kogelman (82’ Mark Meijer), Jordy Lugtenberg, Job Heerink (71’Noah Tuïnk), en Matthias Reimink (34’ Teun in de Wal)