• De jaarwisseling komt er weer aan en dan is het ook weer tijd voor de wel bekende oliebollenactie van voetbal vereniging Lemelerveld. 

  Geen huis aan huis verkoop
  Omdat alles door Corona toch anders is wordt ook de oliebollenactie anders ingevuld. Er is dit jaar geen huis aan huis verkoop door de jeugdspelers en er staat dit jaar ook geen kraam op het Kroonplein waar de oliebollen gekocht kunnen worden.

  Drive-Inn
  Hoe haalt u dan de oliebollen, appel- of ananasbeignets in huis? Die kunt u dit jaar ophalen in de enige echte oliebollen Drive-Inn op het feestterrein! Zoals onderstaande plattegrond aangeeft kunt u wandelend òf met de auto de Drive-Inn door. De naam zegt het al: u loopt of rijdt met de auto de olieboulevard door. Plaats uw bestelling, reken af bij het bestelpunt en rijdt door naar het afhaalpunt waar uw bestelling klaar staat. Alles op 25 oliebollen afstand en geheel Corona proof!

  Wanneer geopend?
  De oliebollen Drive-Inn is geopend op dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 december van 9.00 tot 16.00 uur.

  Opbrengst
  Wat niet veranderd is is dat de opbrengst van de oliebollenactie geheel ten goede komt aan het organiseren van activiteiten voor de jeugd van VV Lemelerveld.

  Namens Bakkerij Van der Most en de jeugd van V.V. Lemelerveld willen wij u alvast fijne feestdagen toewensen en hopen u te kunnen begroeten tijdens in de oliebollen Drive-Inn!