• Allereerst allen een gelukkig 2023 namens het bestuur en we hopen als vereniging weer een bijdrage te kunnen doen aan een mooi jaar voor jullie allemaal met sportieve en gezellige activiteiten waar we met zijn allen tevreden op terug kunnen kijken.

2023 zal een bewogen jaar worden voor de vereniging, als het goed is het meest vanwege de prestaties op de velden, the place where all the magic happens, waarbij een aantal teams en goed en anderen er weer minder voor staan, maar ook zal het jaar vooral in het teken staan van bouwen.

We zijn door onze vele nieuwe vrijwilligers in de commissies en het bestuur kennis en structuur aan het opbouwen. We zijn met veel mensen aan het samenwerken en het zal tijd kosten om hierbij overal wat moois op te bouwen, zodat alles weer maximaal soepel loopt en iedereen op de juiste plek zit en schik van heeft van wat hij of zij doet.

We zijn op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, in de kantine liggen nog voldoende uitdagingen om zaken nog beter te maken en we zijn druk bezig met het uitvoeren van het vastgestelde vrijwilligersbeleid. Binnen het bestuur zijn we bezig met het compleet maken van alle onderliggende stukken zoals KvK, statuten, organogrammen, beleidsplannen enz.

Verder wordt er vooral veel letterlijk gebouwd. De komende maanden worden de LED installaties geplaatst(is uitgesteld door leverancier) en zullen we hard bezig gaan met zonnepanelen voor op de kleedkamers. Hierbij zal in de zomer het kunstgras worden vervangen en hebben we plannen voor de WC’s in de gang, de tribune en de groenstroken rondom het sportpark. Ik vind het zelf nogal veel, maar het zou wel fantastisch zijn als dat allemaal lukt dit jaar.

Verder hebben we nog goed en slecht nieuws:
    Het slechte nieuws is dat de kantineprijzen naar boven zijn aangepast, zodat deze weer aansluiten bij inkoop die we er als vereniging voor betalen. Veel producten zijn erg veel duurder geworden zoals geen verrassing zal zijn.
    Het goede nieuws is dat een biertje relatief goedkoop blijft en we van de opbrengsten samen weer mooie dingen kunnen bouwen zodat we hopelijk nog generaties na ons net zoveel plezier kunnen laten beleven aan het leven rondom de voetbal.

Bedankt!

We willen graag Mientje Zwinselman even speciaal in het zonnetje zetten en bedanken voor haar trouwe diensten in de kantine de afgelopen ongeveer 40 jaren!

Proost! op een mooi jaar en toekomst