• Mark Brok (links) en Mark van der Kraats (rechts)

  Nieuwe besturing VV Lemelerveld

  Maandagavond 24 oktober werd er in de kantine tijdens een geslaagde ledenvergadering met een goede opkomst een nieuw bestuursmodel in het leven geroepen met ook een grotendeels nieuw bestuur. 

  Het begin van de avond werd nog gepresenteerd door de aftredend voorzitter Mark Brok en werd teruggekeken op het vorige seizoen en de ontwikkelingen binnen de club.

  Hierna volgde het belangrijkste punt van de avond, de wisseling van het bestuur. Er werd afscheid genomen van huidig voorzitter Mark Brok, secretaris Miranda Hulsink en bestuurslid Len Sibelt. Mark Brok gaf na 4 bestuurstermijnen (!) waarvan 1 als voorzitter, de voorzittershamer over aan Mark van de Kraats. Mark en overige bestuursleden werden bedankt voor hun grote inzet tijdens een hectische periode met covid-perikelen, financiƫle herstructurering en de wervingsactie voor nieuwe vrijwilligers.

  Verder werden Brian Jacobs(sercretaris), Sven Kruger (accommodatie), Jelte Veltmaat (sponsoring en evenementen) en David ten Broeke (vice -voorzitter en vrijwilligersbeleid) benoemd als bestuursleden. Jelle de Haan (financiĆ«n) en Gerard IJsseldijk (technische commissie) blijven aan als bestuurslid. 

  Hierdoor is het bestuur van de vereniging flink in omvang uitgebreid. Een mooi resultaat van een actieve vrijwilligerswerving afgelopen periode.

  Ook op andere fronten is er flink geworven waardoor een nieuwe manier van besturen mogelijk wordt die past bij deze tijden waarin de tijd per week in een druk leven om vrijwilligerswerk te doen vaak beperkt is. Modern, maar ook zo oud als het maar kan: Met vele handen maakt men licht werk, zeiden ze vroeger al.

  Met deze grote groep nieuwe vrijwilligers kan er weer vooruit worden gekeken en nieuwe plannen worden gemaakt.