• Maurits Hogenkamp staat volgend seizoen voor de groep bij JO19-1 van VV Lemelerveld. Hij wordt de opvolger van Patrick Speentjes, die als assistent trainer is toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal.

    Maurits (29) is geboren in Hulsen  maar woont momenteel in Nijverdal. Hij is werkzaam bij Bam Infra als werkvoorbereider Spoorse Kabels en Leidingen.  Maurtis is op zijn vijfde bij Hulzense Boys begonnen met voetballen. Na de jeugdselectie elftallen heeft hij een lange tijd in het 3e elftal gespeeld. Sinds twee seizoenen heeft hij het 3e elftal ingeruild voor het 4e elftal van Hulsen. Maurits zijn trainerscarriere begon al op 15 jarige leeftijd. Na vele jaren als pupillentrainer is hij sinds 3 jaar trainer/coach van de O15-1 van Hulsen.

    “Ik heb zeer veel zin om bij Lemelerveld aan de slag te gaan! Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en ben blij dit bij Lemelerveld te hebben gevonden.” verteld Maurits.  “Ik heb de club leren kennen als een warme club met een duidelijk plan en ik hoop dat ik hierin succesvol kan bijdragen!”