• Alhoewel de compitites stil liggen en alle zaken rondom de voetbal even op een laag pitje staan, kijkt de vereniging toch al verder naar volgend seizoen. Voor aankomend seizoen is de vereniging namelijk al weer druk bezig met de team indeling. Ondanks het ontbreken van een tweede seizoenshelft doet de vereniging haar best om een zo eerlijk mogelijke indeling te maken.

Om de teamindeling zo goed mogelijk te laten verlopen zou de vereniging graag willen weten of er eventuele afmeldingen zijn voor het volgende seizoen. Het is vervelend als de teams rond zijn en er na het proces nog afmeldingen binnen komen. Daarom de hoogste tijd om na te gaan denken over het volgende seizoen. Ben je van plan om te stoppen bij VV Lemelerveld?  Laat dit dan voor 1 mei weten bij je trainer of leider.