• Op zondag 31 oktober stond de thuiswedstrijd tegen Wijhe ’92 op het programma. Wijhe had na vijf wedstrijden zes punten gepakt, wij hadden voorafgaand aan de wedstrijd vier punten. Gezien de stand op de ranglijst was het voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd en werd op voorhand een wedstrijd verwacht waarin beide ploegen gewaagd zouden zijn aan elkaar.

  In de eerste tien minuten kregen wij meteen twee goede kansen. De schoten van Job Heerink en Stijn Kogelman gingen echter allebei net naast de goal. In het vervolg van de eerste helft kwamen beide ploegen niet tot heel grote kansen. Wijhe ’92 was goed aan de bal, maar wist hiermee de aanvallers niet in stelling te brengen. Wij hadden moeite om grip te krijgen op voornamelijk de middenvelders van Wijhe. Beide ploegen leken met 0-0 aan de thee te gaan. Net voor de rust kregen we echter nog een vrije trap. Deze werd door Matthias Reimink laag ingeschoten en ging voorbij aan alles en iedereen en viel prompt bij de tweede paal binnen. Zo gingen we enigszins verrassend alsnog met een 1-0 voorsprong de rust in.

  Ook in de tweede helft begonnen we goed en creëerden we weer een paar goede kansen. De voorsprong werd echter niet uitgebreid. In de 65e minuut werd het dan toch 2-0. Uit de omschakeling kwamen we er snel uit, deze aanval leek afgeslagen te worden door Wijhe. De afvallende bal kwam echter voor de voeten van Matthias Reimink die vervolgens de bal laag onderin de verre hoek schoot. Wijhe was hier vervolgens zo door van slag dat ze direct na de aftrap weer balverlies leden, hierdoor kon de bal direct voorwaarts gespeeld worden op Stijn Kogelman die de bal rustig langs de uitkomende keeper schoot. Zo stond het na 66 minuten ineens 3-0. Wijhe ’92 probeerde vervolgens nog wel terug te komen in de wedstrijd, door goed verdedigend werk aan onze zijde lukte het hun echter niet om tot doelpunten te komen. De ruimte die Wijhe weggaf met hun aanvallende spel leverde voor ons kansen op. Teun in de Wal kreeg een uitgelezen kans op de 4-0, maar schoot in een een-op-een duel de bal tegen de keeper aan. In de 79e minuut was het wel raak, na balverlies aan de kant van Wijhe kwam de bal uiteindelijk bij Teun in de Wal die dit keer de bal eenvoudig tegen de touwen schoot, 4-0. Hiermee was de wedstrijd helemaal beslist in ons voordeel.

  Een wedstrijd waarin het in de eerste helft beide kanten op kon gaan, maar door doelpunten op de juiste momenten wonnen we uiteindelijk vrij eenvoudig en overtuigend van Wijhe ’92.

  Opstelling Lemelerveld;

  Rik Ramaker; Jeroen Exel, Naud Schrijver, Ian Nijenkamp, Jaron Hulsink (65. Remco Smit); Robin Morrenhof (32. Matthias Reimink), Bram van der Kolk, Rik Lugtenberg; Teun in de Wal (81. Jasper Gerritzen), Job Heerink, Stijn Kogelman.

  Zondag 7 november staat de volgende wedstrijd op het programma. We spelen dan om 14.00 uur uit tegen Barbaros in Hengelo. Het is wederom een belangrijke wedstrijd, Barbaros staat voorlaatste en heeft twee punten gepakt in de eerste zes speelronden.