• Met een geweldige pegel vanaf rand zestien bezorgde aanvoerder Stan Reimink Lemelerveld een kwartier voor tijd een 1-2 overwinning op USV. Met maar liefst 7 nieuwe spelers in de ploeg ten opzichte van afgelopen seizoen had Lemelerveld het bij vlagen lastig tegen de Nieuwleusenaren. Vooral in de eerste minuten mistte de zondag 4e klasser  een aantal beste mogelijkheden. In de 11e minuut  was het uit de eerste beste kans voor Lemelerveld wel raak. Vanuit een hoekschop legde Stan Reimink de bal met het hoofd voor de voeten van Naud Schrijver de vol uithaalde voor de 0-1. Daarna zagen we twee hardwerkende ploegen die weinig creëerden. Vlak voor rust kwam USV op 1-1  na een snelle aanval. Na rust was vermeldenswaard de enorme kans voor Job Heerink op aangeven van Bram Smit. Hij schoot van dichtbij huizenhoog over. Met de nodige wissels gebruikte nieuwe trainer Emiel Maat spelers op soms onwennige posities en dat kwam het spel niet altijd ten goede. De Hardenbergse coach zal zeker tevreden zijn over de jonge garde overgekomen uit de JO-19. Ramon Lorkeers,  Jasper Westerman, Bram Smit en Arjon van Lenthe lieten een prima indruk achter. Het zal in de komende wedstrijden nog even puzzelen zijn voor de coach  met de wetenschap dat deze zondag Teun in de Wal en Robin Morrenhof afwezig waren en Ian Nijenkamp voorlopig niet kan spelen.

    Aanstaande zondag 10 september speelt Lemelerveld de tweede bekerwedstrijd tegen 5e klasser Vilsteren. Op het Heidepark is de aanvang 14.00 uur en de toegang is gratis.

    Opstelling: Rowell Evers, Mick Kragt( 45 Wout Butink) Naud Schrijver, Ramon Lorkeers, Jasper Westerman ( 65 Mark Meijer) Gijs in de Wal, Stan Reimink, Elwin van Lenthe ( 45 Arjon van Lenthe) Bram Reimink ( 71 Noah Tuink) Bram Smit en Job Heerink

    ………………………………………..
    Lemelerveld vrouwen 1 had in Broekland geen enkele moeite met de zondag 3e klasser en werd het een dikke zevenklapper. Na de 0-7 scoorden de Broeklandse dames nog een eretreffer. Eindstand 1-7. Rena 3x , Ingeborg 2x , Vera en Manoy maakten de doelpunten.

    Aanstaande zondag spelen de Lemelerveldse Vr 1 de tweede bekerwedstrijd tegen het eveneens naar de 2e klasse gepromoveerde Victoria Boys Vr 2. Dat is een tegenstander van niveau want de Apeldoornse vrouwen werden afgelopen seizoen kampioen. Aanvang op het Heidepark is 12.00 uur