• Na een 1-1 ruststand leden de Lemelerveld vrouwen 1 de 16e nederlaag in dit seizoen. Vóór de wedstrijd tegen het Nijmeegse OSC was de degradatie uit de 2e klasse al een feit. Met vier meiden uit de 2e selectie speelde Lemelerveld een aardige eerste helft volgens coach Eddy Ramerman. “We maakten de 0-1 via Vera Herbrink en waren er kansen voor Rena Heuzels en Lois ten Broeke op meer. Dat het niet lukte om te scoren kwam mede door een fantastische doelvrouw van OSC. Nog voor rust werd het 1-1 en direct na de thee kwamen we door onervarenheid al snel op 3-1 achter. Jammer want we waren zeker niet minder dan OSC. Volgende week de laatste wedstrijd thuis tegen WVW Weurt en is het verre reizen voorlopig voorbij” aldus de Lemelerveldse coach.

De thuiswedstrijd op  2e Pinksterdag, maandag 20 mei tegen WVW begint om 12.00 uur.