• Het is even wennen, geen gerenommeerde 1e of 2e klassers in het bekertoernooi maar duels tegen ploegen uit, zoals dat spottend genoemd wordt, de kelderklasse. Vijfde klasser vv Vilsteren is zo’n tegenstander maar er is alle respect voor de club uit dat prachtige kerkdorp! Onder leiding van trainer Dick Runherd staat er ook dit jaar weer een jong team dat altijd vol de strijd aangaat! Het eerste bekerduel werd afgelopen zondag door de geel-zwarten nipt met 3-2 gewonnen van vv Balkbrug.


  Voor Marco Niens, coach van ons 2e elftal en assistent coach van trainer  Emiel Maat, wordt het een speciale zondag. Eerst in de ochtend het pittige bekerduel  met het 2e elftal tegen reserve hoofdklasser Rohda 2 en middags de wedstrijd  tegen de club waar zijn roots liggen. Bij onze club was Niens  al vele jaren actief bij de jeugd tot hij vorig seizoen het 2e elftal onder zijn hoede nam. Het zal voor hem een weerzien zijn met veel oude bekenden!

  Voor trainer Emiel Maat en Lemelerveld zijn wedstrijden zoals tegen de vv Vilsteren duels  waarbij onderschatting op de loer ligt. Met de vele nieuwe spelers staat er een team dat nog aan elkaar moet wennen en zal het de nodige tijd kosten voor ze op elkaar zijn ingespeeld. Het zal dus alles behalve een walk over worden! Robin Morrenhof en Teun in de Wal zijn terug van vakantie, Noah Tuink en Ian Nijenkamp zijn nog niet inzetbaar.
  De wedstrijd onder leiding van de heer Van Otten begint om 14.00 uur.

  …………………………………………………………

  Lemelerveld Vrouwen 1.

  Bij de Lemelerveldse vrouwen 1 is net voor het einde van het vorig seizoen Rena Heuzels bij de groep gekomen. De jonge talentvolle aanvalster kwam over uit de jeugd van sc Heerenveen. In het promotieduel tegen FC Bergh  en afgelopen zondag tegen Broekland Vr 1 was ze trefzeker en is ze een welkome aanwinst voor het naar de tweede klasse gepromoveerde team. Aanstaande zondag tegen Victoriaboys Vr 2 uit Apeldoorn kan de ploeg van nieuwe trainer Eddy Ramerman laten zien hoe het staat in de voorbereiding.

  Op het Heidepark begint het bekerduel  a,s zondag om  12.00 uur.

  …………………………………………………..

  Bodemsanering
  Voor wie zich afvroeg wat de graafmachines aan het doen waren rond het kunstgrasveld: Milieumetingen gaven aan dat een deel van het gras rond het kunstgrasveld vervuild was met rubberkorrels uit het oude veld. Daarom is een strook langs het veld op verschillende plekken afgegraven en is er schone grond teruggestort. Op de planning staat o.a nog de uitbreiding van de doelenopslagruimte.

  Speeltuin vervangen door groenstrook.

  Door wet- en regelgeving en daaruit vloeiende aansprakelijkheid rond speeltuinen is dit voorjaar besloten de speeltuin te vervangen door vergroening. De verouderde speeltuin is o.a. met  de inzet van spelers van het 1e elftal afgelopen zomer ontmanteld.