• As zondag staat er alweer een wedstrijd gepland voor de mannen van Ruben Kloosterman wanneer 4e klasser vv Lettele naar het Heidepark komt.

    In het bekerduel tegen EMMS afgelopen zondag was er al de nodige progressie te zien ten opzichte van het oefenduel tegen vv Hellendoorn. Er werd lustig op los gescoord al bleek de doelman van EMMS nou niet bepaald in allerbeste doen. De 7-2 eindstand was in ieder geval goed voor het vertrouwen.

    Wie afgelopen dinsdagavond aanwezig was bij het oefenduel tegen De Zweef zal blij verrast huiswaarts zijn gekeerd. De Lemelervelders speelden een prima eerste helft en De Zweef, toch een gerenommeerde zaterdag 2e klasser, kwam er in het 1e bedrijf eigenlijk niet aan te pas. Het was jammer dat de oranje –witten zichzelf niet beloonden met een aantal doelpunten. Kansen daarop waren er voldoende. Na rust kregen zeven andere spelers uit de selectie 1 en 2 de kans zich te bewijzen. Direct na rust wist De Zweef 2x te scoren door alle wijzigen. Omdat een kwartier voor tijd de verlichting het begaf kon de wedstrijd niet uitgespeeld worden.

    A.s zondag tegen Lettele wordt weer een volgende stap gezet richting de basisformatie die op zondag 25 september de competitie opent tegen de Albergse promovendus De Tukkers. Daarvoor staat nog het bekerduel in en tegen Gramsbergen op het programma op zaterdag 17 september.

    Aanvang van het oefenduel tegen vv Lettele is zondag op het Heidepark om 13.00 uur.