• Lemelerveld delft het onderspit in de uitwedstrijd tegen Bon Boys

  26 okt 2021
 • Afgelopen zondag, 24 oktober, stond de uitwedstrijd tegen Bon Boys op het programma. Bon Boys wordt gezien als goede ploeg, maar de resultaten tot op heden geven dat nog niet weer. In de eerste vier wedstrijden hadden ze pas zes punten gepakt. Dus gezien de verhouding op de ranglijst was een ploeg te verwachten die redelijk gelijkwaardig zou moeten zijn met ons.

  Lemelerveld begon de wedstrijd sterk tegen Bon Boys. Voornamelijk in het eerste half uur waren wij de ploeg die de wedstrijd in handen had. Wij hadden veel de bal en Bon Boys leek af te wachten tot het moment dat er een fout gemaakt werd. In de beginfase konden we hier goed mee omgaan. We creëerden enkele kleine kansen, door wat onzorgvuldigheden en ongelukkige acties in het 16-meter gebied van Bon Boys werden dit echter geen heel grote kansen. Na ruim een halfuur spelen werd het aan onze kant wat minder en zag Bon Boys wat mogelijkheden om ook tot aanvallen te komen. In de 42e minuut werden ze uit een omschakeling ineens gevaarlijk en maakten ze prompt de 1-0. Dit was voor ons, net voor de rust, een flinke domper.

  Na de rust nam Bon Boys steeds meer de regie in de wedstrijd. Wij kwamen niet meer zo veel aan de bal en zij kwamen er steeds vaker aanvallend uit. Na een kleine tien minuten spelen in de tweede helft leek Bon Boys op 2-0 te komen, een bal werd bekeken in de verre hoek geschoten door Bon Boys. De bal ging echter op de paal en rolde vervolgens over de doellijn op de andere paal waarna Rik Ramaker de bal alsnog kon pakken, de stand bleef 1-0. Een kwartier daarna werd het echter wel 2-0. Bon Boys kwam onze 16-meter binnen en na een overtreding ging de bal op de stip. Hiermee wist de ploeg uit Haaksbergen wel raad, 2-0. Na deze tweede tegengoal leek de hoop op een goed resultaat vervlogen, met nog enkele wissels lukte het ons ook niet meer om het tij nog te keren. Bon Boys bleef de betere ploeg, maar gelukkig liep de schade niet verder op. De eindstand werd daarmee 2-0.

  Het was een wedstrijd waarbij we in het eerste halfuur prima speelden, maar daarna niet meer goed in de wedstrijd zijn gekomen. Uiteindelijk stapte Bon Boys zeer verdiend van het veld als winnaar.

  Opstelling Lemelerveld;

  Rik Ramaker; Jeroen Exel, Naud Schrijver, Ian Nijenkamp (75. Zeb Ophoff), Stan Reimink (75. Jasper Gerritzen); Robin Morrenhof, Bram van der Kolk, Matthias Reimink; Teun in de Wal (34. Noah Tuïnk), Job Heerink (75. Jorik Smit), Stijn Kogelman.

  Op zondag 31 oktober spelen we tegen streekgenoot Wijhe ’92. Om 14.00 uur wordt er afgetrapt op ons eigen sportpark Heidepark.