• Lemelerveldtrainer Emiel Maat, tijdens de wedstrijd fanatiek coachend,  kon leven met het 1-1 gelijke spel tegen spcl Overwetering in Olst.  Hij klopte direct na afloop doelman Rowell Evers dankbaar op de schouders want met een cruciale redding vlak voor tijd behoedde hij zijn ploeg voor een nederlaag. De jonge doelman vond wel dat Lemelerveld met drie punten van het veld had moeten stappen. Hij doelde daarbij over de gemiste kans van Noa Tuink. Vlak voor rust mocht Tuink, bij een 1-1 stand, helemaal vrij opstomen richting Overwetering doel maar stuitte op de teen van de doelman.

    Onder werkelijk ideale weersomstandigheden was de beginfase van de wedstrijd voor Overwetering maar na 20 minuten spelen kreeg Lemelerveld de controle en werd het een gelijk opgaand duel. Veel gevaar voor de beide doelen leverde dat niet op. Vijf minuten voor rust kwam Overwetering op voorsprong door een misverstand in de Lemelerveld verdediging. De vrijheid die dat opleverde voor Overwetering werd afgestraft en van dichtbij werd hard raak geschoten voor de 1-0. Lemelerveld antwoordde razendsnel via Gijs in de Wal. De middenvelder schoot op slag van rust uit een vrije trap vanaf de zestienmeterlijn de bal via de handen van de keeper hard binnen. Na rust ontbrandde de strijd pas in de slotfase. Met een aantal wissels kreeg Lemelerveld een aantal beste mogelijkheden o.a. via Bram Smit en Stan Reimink. Spcl Overwetering, met een groot aantal geroutineerde spelers in de ploeg, zorgde aanvallend ook constant voor dreiging en zo bleef het tot het eindsignaal spannend. Met de 1-1 eindstand kregen beide ploegen waar ze recht op hadden.

    Aanstaande zondag 19 november komt  FC Trias naar het Heidepark.  De Winterwijkse ploeg hield zondag koploper MVV ’39 op een 1-1 en lijkt een geduchte tegenstander. Op het Heidepark is de aftrap om 14.00 uur.

    Opstelling: Rowell Evers, Roel Posthoorn, Naud Schrijver, Ramon Lorkeers, Elwin van Lenthe ( 75 Arjon van Lenthe) Gijs in de Wal, Robin Morrenhof, Stan Reimink, Noa Tuink ( 70 Teun in de Wal) Job Heerink, Bram Smit ( Bram Reimink).

    verslag Anton Sibelt