• Afgelopen zaterdagmiddag kon Lemelerveld geen vuist maken tegen een goed georganiseerd spelend KHC uit Kampen. Door een 0-1 nederlaag eindigden de manschappen van Richard Smit als laatste in de poule en is het bekertoernooi voorbij.

    Lemelerveld opende tegen de zaterdag 1e klasser sterk. Stijn Kogelman stuitte al na vier minuten spelen met een harde pegel op de vuisten van de KHC doelman. De Kampenaren waren daarna uit een hoekschop koppend dichtbij een treffer. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd zonder echte kansen te creëren. Een verre ingooi in het zestienmetergebied leidde in de 23e minuut de enige treffer van het duel in. In de kleine ruimte wist een KHC aanvaller zich vrij te draaien  en liet van  dichtbij doelman Ramaker kansloos. Lemelerveld zocht de aanval maar liep  zich keer op keer vast op de sterke Kampense defensie. Na de rust bleek dat KHC fysiek en technisch een maatje groter was dan de Oranje-witten. De Kamper aanvallers waren in de geboden  ruimtes aanvallend  erg slordig waardoor Lemelerveld lang kans hield op een goed resultaat. Invaller Teun in de Wal moest na een vervelend knietje in de rug er geblesseerd af, hopelijk valt de kwetsuur mee. Een slotoffensief zat er voor Lemelerveld,  ondanks de tomeloze inzet,  niet in. ZAC en Veensche boys gaan in de poule door naar de knock –out fase van het KNVB bekertoernooi.

    Lemelerveld kan zich opmaken voor een pittige competitiestart tegen een sterk NEO uit Borne. Aanstaande zondag 20 september wordt op sportcomplex  Heidepark om 14.00 uur afgetrapt. Een voorbeschouwing op dit duel vindt u komende week op vvlemelerveld.nl.

    Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Naud Schrijver , Joey Nijenkamp, Ian Nijenkamp, Stan Reimink, Jeroen Exel,(68 min Mark Meijer) Robin Morrenhof, Matthias Reimink, Stijn Kogelman, Jordy Lugtenberg( 45e minuut) Teun in de Wal ( 76 min Noah Tuink) en Job Heerink.

    De geplande oefenwedstrijd van dinsdagavond 15 september gaat vanwege blessures aan Hellendoornzijde niet door.