• Kampioenschappen in Lemelerveld?

  ZAC JO 19 – Lemelerveld JO 19

  Door afgelopen woensdagavond met 2-3 te winnen van naaste belager WVF JO 19-2 zijn de JO 19 van Lemelerveld officieus kampioen geworden. De kroon op het werk kan zaterdagmiddag gezet worden uit bij ZAC JO 19 in Zwolle. WHC JO 19, dat nog een wedstrijd moet inhalen, kan in puntenaantal bij een nederlaag van Lemelerveld weliswaar gelijk komen maar het doelsaldo van Lemelerveld is dusdanig dat alleen de wedstrijd nog gespeeld moet worden! Ook voor de altijd hartstochtelijk meelevende succescoach  Gerben Mooibroek en zijn technische staf een geweldig resultaat! Elftalleider Johan van den Berg zei desgevraagd dat het kampioensteam zaterdagmiddag het seizoen in stijl wil afsluiten! ,, We  gaan voor de winst ‘’ aldus Johan! Het team wordt na afloop gehuldigd in het clubhuis waar ouders, vrienden en supporters het team kunnen feliciteren en delen in de feestvreugde! Het team wordt rond half zes terugverwacht uit Zwolle!
   Zaterdagmiddag speelt de JO 19 de kampioenswedstrijd  op  sportpark Jo van Marle aan de Landsheerlaan 42  in Zwolle  Aanvang 14.30 uur!

  ………………………

  Rohda 3- Lemelerveld 2

  Het tweede elftal leek afgelopen zondag de titel voor het grijpen te hebben. Was het de spanning of lag het toch aan de speelwijze van Rohda Raalte 3 dat na de 0-1  “de bus parkeerde” voor het doel en op alle mogelijke manieren de voorsprong verdedigde. 2e pinksterdag is er voor de mannen van Marco Niens en Wim Herbrink een 2e kans tegen de Raaltenaren maar moet er gewonnen worden. Bij opnieuw een nederlaag kan naaste belager Enter2 , dat een beter doelsaldo heeft, bij een overwinning  op WVV 2 in Hengeveld het kampioensfeest verstoren!
  De wedstrijd tegen Rohda 3 begint maandagochtend om 11 uur aan de Zwolsestraat in Raalte.

  ………………………………………….. 

  Veteranenteam kampioen in Holten?
  Ook voor het veteranenteam (45 +) wordt het maandag een feestelijk dagje. De voorsprong op de enige concurrent, de veteranen van Ruurlo, is dusdanig dat niets een kampioenschap nog in de weg kan staan! Op sportpark De Meermanskamp in Holten is de aftrap om 10.00 uur!