• Mooie uitdaging voor JO -19  in competitie en halve finale bekertoernooi

    De eerste en tweede selectie én Dames 1 hebben komend weekend geen programma. Er is wel een inhaalprogramma. In Zutphen speelt AZC op 7 mei nog een helft tegen de vv Vorden. Die wedstrijd werd bij een 1-0 stand voor AZC halverwege gestaakt.  De scheidsrechter raakte toen dusdanig geblesseerd dat hij niet verder kon. Voor Lemelerveld is de uitslag van belang in de strijd tegen degradatie!

    Voor de JO-19 staan er zaterdag 6 mei en dinsdag 9 mei enkele belangrijke en mooie wedstrijden  op het programma waar we aandacht aan willen besteden.

    Aanstaande zaterdagmiddag speelt de ploeg van trainer Gerben Mooibroek en teamleider Johan van den Berg thuis tegen WVF JO-19-2 om de koppositie in de 1e klasse. De oefenmeester uit Daarle beleefd met zijn talentvolle ploeg een mooi seizoen. Zijn enorme enthousiasme en  gedrevenheid zorgt ervoor dat hij het beste in de spelersgroep naar boven haalt. De resultaten zijn ernaar. Na de succesvolle najaar reeks in het Zwaluwen bekertoernooi werd daarna in de najaarscompetitie ook de promotiepoule bereikt. De voorjaarscompetitie tussen de acht  geplaatste teams in die poule zorgt voor een evenwichtige maar ook spannende competitie waarbij de verschillen tussen de teams klein zijn. Een aantal spelers trainen vanaf dit voorjaar eens per week al mee met de 1e selectie en maakten o.a Fin van den Berg, Bram Smit,  Jasper Westerman, Arjon van Lenthe en Ramon Lorkeers  al de nodige minuten bij het eerste of tweede elftal.  Bij blessures sluiten spelers uit de JO 17-1 aan die zo ook wennen aan een hoger niveau.

    Zaterdagmiddag 6 mei komt de JO-19-2 van WVF uit Westenholte naar het Heidepark en is beslist een aanrader voor elke voetballiefhebber om die wedstrijd te bekijken! Aanvang is 14.45 uur.

    Volgende week dinsdagavond wordt de halve finale van het Zwaluwenbekertoernooi gespeeld tegen de JO -19 van Avanti Wilskracht uit Glanerbrug. De halve finale werd bereikt na  een hectische kwartfinale tegen Owios JO -19 in Oldebroek. Lange tijd werd toen met 10 man gespeeld maar met een tomeloze inzet  werd de overwinning uit het vuur gesleept.  De andere halve finale in het Zwaluwen bekertoernooi gaat tussen de JO-19 van Blauw Geel uit Ede en PAX JO -19 uit het Gelderse Hengelo. De wedstrijd op sportpark Het Zoutendijk aan de Gronausestraat 846 in Glanerbrug begint om 20.00 uur! Veel succes gewenst!