• Op een zonovergoten sportpark werd afgelopen weekend de seizoenafsluiting gehouden voor de jeugd en de senioren. Met op zondag de afsluiters der afsluiters, de Jan Hagedoorn Memorial. 12 heren teams en 2 damesteams streden om de sportieve eer. Uiteindelijk mocht JO19-1 zich kronen tot kampioen van het toernooi.

  Ook werd de jaarlijkse grote verloting bekend gemaakt. Uitslagen komen te staan op www.vvlemelerveld.nl

  Henk Reimert en André Veltmaat werden deze middag in het zonnetje gezet. Beide heren hebben zich jarenlang ingezet voor de vereniging als scheidsrechter. Henk heeft jarenlang gefloten voor de KNVB en voor de vereniging. André was ook jarenlang jeugdleider, scheidsrechter en was daarnaast scheidsrechterscoördinator bij de jeugd. Allebei werden ze benoemd tot Lid van Verdienste van de vereniging.

  Het overige middagprogramma bestond uit verlotingen en muziek, waarbij de grote prijzen beschikbaar waren gesteld door de sponsoren. Veel prijswinnaar gingen met een mooie prijs naar huis. Variërend van een hamsterkooi tot een groot Tv-scherm. En van zwembad tot auto.

  De muziek was dit jaar in vertrouwde handen van DJ HItch. Dat het een feest was, is eigenlijk overbodig om te vermelden. De vereniging kijkt terug op een gezellige en bovenal geslaagde Jan Hagedoorn Memorial, editie 2022.

  Uitslag verloting:

 • Uitslag Verloting