• Beste leden,

  Hierbij de teamindeling voor het seizoen 2024-2025. We zijn gekomen tot een totaal van 13 teams:

  • Vrouwen 1
  • Vrouwen 2
  • Vrouwen 25+
  • Selectie (1e en 2e elftal)
  • 3e  t/m 8e elftal
  • 2 7x7 teams heren
  • Heren 45+

  Toelichting recreatieteams heren:

  We hebben komend seizoen helaas een team minder dan vorig seizoen. Het voormalige 6e is komen te vervallen, doordat veel spelers zijn gestopt. Hoewel we qua aantallen misschien nog wel een extra team op de been zouden kunnen krijgen is besloten om de overgebleven spelers bij het 3e in te delen. Dit is op verzoek gedaan en in goed overleg besloten met de begeleiding van de andere seniorenteams. Doordat er ook vanuit de jeugd een aantal spelers zijn doorgekomen en we ook nog 3 asielzoekers in te delen hadden (daarover zo meer) zijn we tot grote, tot zeer grote teams gekomen. Normaal gesproken houden we 18 tot 20 spelers als maximum aan, maar komend seizoen is dit bij een aantal teams dus (aanzienlijk) meer. We hopen dat dit geen problemen oplevert, maar we zien hier wel enig risico in, dus dit willen we in de winterstop dan ook graag evalueren.

  Zoals iedereen wel weet hebben we in Lemelerveld al een tijdje een asielzoekersopvang. Van de mensen die daar zitten zijn er natuurlijk ook een aantal die voetballen ook heel leuk vinden en die willen we als vereniging daar ook de gelegenheid voor geven. Op dit moment zijn er een drietal spelers die graag mee willen doen in competitievorm en die we dus hebben ingedeeld. Hoewel de individuele status van deze 3 spelers nog onzeker is (en de komende maanden ook zomaar nog kan veranderen) gaan we ervanuit dat ze in augustus worden aangemeld bij de vereniging en KNVB. Wij hebben ze daarom in de teamindeling opgenomen. We hopen dat ze, samen met jullie, een plezierige en sportieve tijd tegemoet gaan.

  Het was weer een behoorlijke puzzel, maar we zijn er weer uitgekomen. Als er nog vragen, of opmerkingen zijn op de teamindeling, dan kun je deze mailen naar seniorencommissie@vvlemelerveld.nl

  Met vriendelijke groet,

  Technische Commissie

  Indeling Seniorenelftallen (2024-2025)